Anadolu Meslek Programı'ndan Anadolu Teknik Programı'na geçiş yapılır mı?

barisakarsu

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS TUF A15 Laptop
GPU: RTX 4050
CPU: Ryzen 7 7435HS
RAM: 16 GB
SDD: 1 TB + 512 GB
Merhaba ben meslek lisesindeyim ve AMP de (Anadolu meslek programı) okuyan 10. sınıf öğrencisiyim. 2. dönem şubatta nakiller açılıyor haftalık olarak ve 2. dönem AMPden ATP'ye (Anadolu teknik programı) geçebilir miyim? e-Devlet'ten nakil yapıp yani. 2 aydır deniyorum reddedildi ama müdür yardımcısına sorduğumda olur diyor. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Merhaba ben meslek lisesindeyim ve AMP de (Anadolu meslek programı) okuyan 10. sınıf öğrencisiyim. 2. dönem şubatta nakiller açılıyor haftalık olarak ve 2. dönem AMPden ATP'ye (Anadolu teknik programı) geçebilir miyim? e-Devlet'ten nakil yapıp yani. 2 aydır deniyorum reddedildi ama müdür yardımcısına sorduğumda olur diyor. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Bende AMP okuyorum, bölümümden dolayı ATP geçme imkanım yoktu çünkü bilişim bölümü ATP yok bizim okulda, elektrik bölümü ATP geçmek için bölüm şefime sorduğumda "hayır öğretim programı değiştiremezsin" demişti.

Bende AMP okuyorum, bölümümden dolayı ATP geçme imkanım yoktu çünkü bilişim bölümü ATP yok bizim okulda, elektrik bölümü ATP geçmek için bölüm şefime sorduğumda "hayır öğretim programı değiştiremezsin" demişti.
kaçıncı sınıfsın?

nasıl yani anlamadım sen bölüm mü değiştirecektin?

10. sınıfım ve evet bölüm değişimi içindi.

Bölüm değişimi olmaksızın sadece öğretim programı değiştiremiyor muyuz yani? Ben müdür yardımcısına sorduğumda 2. dönemin başında yani şubat'ta olabilir dedi, imkanı var dedi.

Pardon ben konuyu yanlış anladım, öğretim programı değişebilirsin.

Sen sanırım bölüm değiştirme anladın. Öğreti programı değiştirebilirim değil mi yani AMPden ATP' ye direkt geçebilirim bölüm değişimi yok arada dal değişimi de yok.

Sen sanırım bölüm değiştirme anladın. Öğreti programı değiştirebilirim değil mi yani AMPden ATP' ye direkt geçebilirim bölüm değişimi yok arada dal değişimi de yok.
Evet, program değişimi puanın yeterli ise mümkün. Malum ATP daha kaliteli ve ilk girişte LGS puanına veya bir önceki sınıf başarı puanına bakılıyor.

Evet, program değişimi PUA'nın yeterli ise mümkün. Malum atp daha kaliteli ve ilk girişte LGS puanına veya bir önceki sınıf başarı puanına bakılıyor.

Puanım yetiyor. İnşallah şubat'ta geçeceğim. Kasım'da ve aralık'ta denedim ama başvuru devam ediyor deyip deyip durdu yani onay tarihi ayın son günü olsa bile diğer ayın ilk haftasında başvuru devam ediyor diyordu ve ATP'ye geçemiyordum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı