İdefix teknoklik satıcısından laptop alınır mı?

Merhaba idefix'ten laptop alınır mı? Güvenli mi, garantisi vs. sorun olur mu?
https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...l9MSvFSvQ38WXeN7PNEw_cfTKnt4K4z4aAm4wEALw_wcB

İdefix bir pazaryeri. Tabi ki müşteri arkasında durup durmadığı ve güven ortamı sağlayıp sağlamadığı önemli.
Ancak;
Ben bir pazar yerinden alış veriş yapmadan satıcının ürün yelpazesine ve yorumlarına bakarım.
İnternet sitesine ve street view de konumuna gidip mağazasına bakarım.

Sizin de öyle yapmanızı tavsiye ederim.

Muhtemelen satıcı sorunlu sizin. İdefix ile görüşme sağladınız mı? Canlı destekten talep oluşturun.

Her şekilde görüşme sağladım idefix her seferinde geçiştiriyor geri dönüş yapacağız geri dönüş yapacağız her seferinde ben arayıp durumu öğrenmeye çalışıyorum ama yine gelişme yok 23 gün oldu.

Her şekilde görüşme sağladım idefix her seferinde geçiştiriyor geri dönüş yapacağız geri dönüş yapacağız her seferinde ben arayıp durumu öğrenmeye çalışıyorum ama yine gelişme yok 23 gün oldu.

Ve evet şikayetvar.com tarafından da şikayet açtım oradan da destek kaydı açtıklarını söylediler 4 gün oldu oradan da cevap yok 🤣

Ve evet şikayetvar.com tarafından da şikayet açtım oradan da destek kaydı açtıklarını söylediler 4 gün oldu oradan da cevap yok 🤣

Çözemedim mevzuyu. 😁 Tüketici haklarına git bari. Sanırım E-devletten başvuru yapılıyordu.

Çözemedim mevzuyu. 😁 tüketici haklarına git bari. Sanırım e-devletten başvuru yapılıyordu.

Yarın başvurusunu yapacağım biraz da onların son gününü bekliyorum son güne kadar bir onaylama veya reddetme olmazsa otomatik onaylacak sistem.

Yarın başvurusunu yapacağım biraz da onların son gününü bekliyorum son güne kadar bir onaylama veya reddetme olmazsa otomatik onaylacak sistem.

Ve işin komik tarafı adamlara idefix +19 gün süre vermiş neden verdiniz diyorum bilgimiz yok beyefendi diyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı