Anadoluda 9. sınıfta kalanlar meslekte 10. sınıftan mı başlıyor?

Loqsy0917

Hectopat
Daha fazla  
Yeni haber çıkmış galiba 9. sınıf Anadolu lisesinde kalanlar mesleğe geçince 10. sınıftan başlıyor gibisinden. Ben de bilişim teknolojileri bölümüne geçmeyi düşünüyorum. 10. sınıf mı başlayacağım? Nakil sistemine girdiğimde 9. sınıf olarak gözükmekteyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni haber çıkmış galiba 9. sınıf Anadolu lisesinde kalanlar mesleğe geçince 10. sınıftan başlıyor gibisinden. Ben de bilişim teknolojileri bölümüne geçmeyi düşünüyorum. 10. sınıf mı başlayacağım? Nakil sistemine girdiğimde 9. sınıf olarak gözükmekteyim.

Öyle bir şey yok, çok saçma geldi bana.

Öyle şey mi olur? Bir de bu milli eğitim bakanıyla. Öyle bir şey yok bence.

Milli eğitim bakanlığı tarafından ortaöğretim okul müdürlerine ve ilgili eğitim kurumlarına gönderilen bilgilendirmede; 9.sınıfta başarısızlık nedeniyle sınıf tekrarı yapacak öğrencilerin istemeleri halinde meslek liselerine geçiş yapması halinde 10'uncu sınıfa ilgili derslerden sorumlu olarak geçiş yapabilmesi yer...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı