Siz hiçbir zaman farketmediniz. Bilgisayarınız zombi iken arkada sürekli veri alışverişi yapılıyordu bunu sadece internet veri akışı kontrol etme programlardan farkedebilirsiniz.
Siz hiçbir zaman farketmediniz. Bilgisayarınız zombi iken arkada sürekli veri alışverişi yapılıyordu bunu sadece internet veri akışı kontrol etme programlardan farkedebilirsiniz.
@Bylacrimas bana da yıllardır bulaşmadı ama gayet de giriyorum milyonlarca insan gibi. Bununla ne alakası olacak. Bilindik siteler yerine Google'da "s***ş" diye arama yapıp ilk siteye dalarsanız o ayrı.
Siz hiçbir zaman fark etmediniz. Bilgisayarınız zombi iken arkada sürekli veri alışverişi yapılıyordu bunu sadece internet veri akışı kontrol etme programlardan farkedebilirsiniz.
Aktif olarak internet alışverişi yaptığım üzerinde render çizim yaptığım Ultra ayarlarda oynadığım bir PC hala daha aynı şekilde kullanıyorum bırak veri akışını DC şifremi kıran yok daha yıllardır. Kartımdan 1 kuruş çekmemiş vicdanlı bir adam mı PC mi ele geçirdi çok şükür Allah korkusu olan bir Hacker'a denk geldik diyelim.