Anahtarsız Windows 10 kullanınca ne olur?

Kişileştirme yapamazsın ve bazı şeylerde devre dışı kalır. OEM veya Retail key alın.
Bu işelmin ne olduğunu bilen var mı peki arkadaşlar
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Altında dünya kadar yorum var ÇOK İYİ OLDU falan diye kimse mi anlamıyor 😀. Benim de bu konu hakkında pek bilgim yok sanırım oem almam lazım 50-60 tl ye doğru muyum?
Çok iyi oldu diyenler şuan kmspico nasıl silinir diye çırpınıyodur.
Ve evet OEM KEY almalısınız.

Anahtarsız Windows 10 kullanırsanız, Microsoft'un size sunduğu bazı hizmetlerden yararlanamazsınız. Aynı zamanda birçok kişiselleştirme ayarlarınız kısıtlanır. Ve bilgisayarınızın sağ alt köşesinde Windows 10'u etkinleştirin yazısına rastlayabilirsiniz.

Bu işelmin ne olduğunu bilen var mı peki arkadaşlar
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu da KMS sistemi ama KMSpico değil yani kullanabilirsiniz ama illegal değildir. Ben kullanıyorum. Bu sistem KMS yani key management server sisteminde ana bir sunucu olur ve keyleri oradan alır. Keyler hep süreli olur çünkü şirketler falan yıllık key alırlar. Bir nevi şirket sistemi key.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı