Merhaba. Benim 1 monütörüm ekran kartına bağlı çalışıyor ama 2 monitörü anakarta bağladığımda kabloyu kontrol et diyor. Dönüştürücü aldım hepsini yine algılamıyor 2. monitörü. Bana bir yardım olur musunuz?
Anakarttan hiçbir şekilde görüntü alamazsınız boşuna denemeyin işlemcinizde dahili grafik birimi yok. Tamamiyle GPU üzerinden görüntü almanız gerekiyor.
Böyle bir şey mümkün mü? Ekran kartım çok iyi değil ve 2. monitör olmadan bilgisayar kullanamıyorum. 1. monitör harici ekran kartına, 2. monitör işlemciye entegre edilmiş HD Graphics 2500'e bağlı olsa çalışır mı veya farklı bir yöntem ile BIOS'dan falan? Laptop'larda ki gibi oyun harici ekran...
Böyle bir şey mümkün mü? Ekran kartım çok iyi değil ve 2. monitör olmadan bilgisayar kullanamıyorum. 1. monitör harici ekran kartına, 2. monitör işlemciye entegre edilmiş HD Graphics 2500'e bağlı olsa çalışır mı veya farklı bir yöntem ile BIOS'dan falan? Laptop'larda ki gibi oyun harici ekran...
Ekran kartında birden fazla görüntü çıkışı yok mu ? Onlardan birine tak, mesela bende ana monitör Display çıkışına bağlı 2. monitör HDMI çıkışına bağlı. Sende ekran kartına takacaksın 2. monitörün kablosunu da.