Anakart 24 pin girişi yerine tam oturmuyor

FuryanD

Decapat
Daha fazla  
2 gün önce konu açmıştım ekranda 144 FPS'ye sabit olduğu halde titreme ve 1 saniyelik kararma var diye. Acaba sorun tam oturmaması mı anakartın 24 pin girişiyle çok az mesafe var ve mandalda oturmamış. Daha önce böyle sorunum yoktu bilgisayarın parçası değişti serviste tam takamamışlar anakarta zarar vermekten korkuyorum.

Anakarta nasıl destek verebilirimki kasaya monte.

Ve biraz boşluk olması mı sorun sizde açılıyor kullanıyorum ama.

Son düzenleme:
Yeni kurduğum sistemde benim de başıma geldi. XPG Core reactor 24 pin girişi zaten ucu ucuna denk gelmişti, anakart ile kasa arasına parmağımın ucunu anca sıkıştırdım; sağdan soldan bastıra bastıra yemin ederim 4-5 dakika uğraştım alnımdan ter aktı. Sonuçta taktım ama şöyle diyeyim, ikiparmağımın ucu 2 saat uyuşuk kaldı. Anakart neredeyse kırılacak gibi esnedi. Bir bilenden yardım isteyin derim. Ben Allaha sığınıp denedim. 4. sök tak yapışımda anca yapabildim. Artık vazgeçmiştim. Baya zor bir durum.

Eğer sistem yük altına girdiğinde (stres testi) 30 dakka 1 saatte sıkıntı çıkarmıyorsa problem olacağını sanmıyorum ama siz daha oyun oynarken sorunlar yaşıyorsunuz. Kesin nedeni budur diyemem. Genelde sistem kararsızlaşıp sistemin kapanması/reset atması gerekirdi. Sizin durum biraz farklı geldi.

Biraz zorladım baktım olacak gibi değil kurdum takılıyorum PC de.

Şu an sorun yok gibi. Galiba az daha ilerledi boşluk var yine ama.

Şu bahsettiğiniz stres testi hangisi ve nasıl yaparım?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı