Daha fazla
Yandan çekebilir misiniz? Bana oturmuş gibi geldi. Klipsten ses gelmiyor 24 pinde, yavaş oturuyor çünkü.Oturmamış gibi duruyor klipsten ses de gelmedi zaten.
Bir de bildiğim kadarıyla tırnağının girebileceği kadar bir bosluk bile kalmaması gerekiyor. Ama ne yaparsam yapayım maks bu kadar gidiyor kablo.
Gerçekten forum ölmüş. Böyle bir konuya sadece tek bir yorum gelmesi ve herhangi bir destek alamamam gülünç.
Hocam alanım yok diye maalesef yandan çekemiyorum fotoğraf. Bu şekilde sistemi açmayı deneyeceğim stres testi de yaparım bir sıkıntı çıkarsa yeniden denerim.Yandan çekebilir misiniz? Bana oturmuş gibi geldi. Klipsten ses gelmiyor 24 pinde, yavaş oturuyor çünkü.
Sıkıntı yok gibi görünüyor, düzgünce oturmuş gibi geldi. Zaten kolay kolay çıkacak bir kablo değil, sorun olmaz bu yüzden.Hocam alanım yok diye maalesef yandan çekemiyorum fotoğraf. Bu şekilde sistemi açmayı deneyeceğim stres testi de yaparım bir sıkıntı çıkarsa yeniden denerim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.