- Makaleler
- 42
Sıcaklık sensörleri gitmiş olabilir, gerçekten o derecelerde de olabilir.
Bilgisayar çalışıyor mu şu anda?
fanlar dönüyor ama ekrana görüntü gelmiyor yarım saattir uğraşıyorum ama olmuyorSıcaklık sensörleri gitmiş olabilir, gerçekten o derecelerde de olabilir.
Bunu fark ettikten sonra mı gitti PC?fanlar dönüyor ama ekrana görüntü gelmiyor yarım saattir uğraşıyorum ama olmuyor
hayır, bilgisayar da web de geziyordum birden pc kapandı bende açma tuşuna bastım fanlar dönüyor ama görüntü gelmiyor o zamandan beriBunu fark ettikten sonra mı gitti PC?
kapatıp açmayı deniyorum olmuyorhayır, bilgisayar da web de geziyordum birden pc kapandı bende açma tuşuna bastım fanlar dönüyor ama görüntü gelmiyor o zamandan beri
hayır, bilgisayar da web de geziyordum birden pc kapandı bende açma tuşuna bastım fanlar dönüyor ama görüntü gelmiyor o zamandan beri
kapatıp açmayı deniyorum olmuyor
Arkadaşlar yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim bilgisayarcı ya götürdük hdd ve anakart yanmış 650 tl masraf tuttu 1 haftadır onla uğraştık sağolunArkadaşlar ben bilgisayardan pek anlamam. Anakartım 100° derece gözüküyor, bu normal midir yoksa uygulama da bir sorun mu var?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.