Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.345 Makaleler 42 Çözümler 276 11 Aralık 2020 #11 Sıcaklık sensörleri gitmiş olabilir, gerçekten o derecelerde de olabilir. Bilgisayar çalışıyor mu şu anda?
Sıcaklık sensörleri gitmiş olabilir, gerçekten o derecelerde de olabilir. Bilgisayar çalışıyor mu şu anda?
Q quarX Hectopat Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 19 11 Aralık 2020 #12 Mithat Berhan dedi: Sıcaklık sensörleri gitmiş olabilir, gerçekten o derecelerde de olabilir. Bilgisayar çalışıyor mu şu anda? Genişletmek için tıkla... fanlar dönüyor ama ekrana görüntü gelmiyor yarım saattir uğraşıyorum ama olmuyor
Mithat Berhan dedi: Sıcaklık sensörleri gitmiş olabilir, gerçekten o derecelerde de olabilir. Bilgisayar çalışıyor mu şu anda? Genişletmek için tıkla... fanlar dönüyor ama ekrana görüntü gelmiyor yarım saattir uğraşıyorum ama olmuyor
G Gerek Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 3.616 Makaleler 1 Çözümler 11 11 Aralık 2020 #13 quarX dedi: fanlar dönüyor ama ekrana görüntü gelmiyor yarım saattir uğraşıyorum ama olmuyor Genişletmek için tıkla... Bunu fark ettikten sonra mı gitti PC?
quarX dedi: fanlar dönüyor ama ekrana görüntü gelmiyor yarım saattir uğraşıyorum ama olmuyor Genişletmek için tıkla... Bunu fark ettikten sonra mı gitti PC?
Q quarX Hectopat Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 19 11 Aralık 2020 #14 Gerek dedi: Bunu fark ettikten sonra mı gitti PC? Genişletmek için tıkla... hayır, bilgisayar da web de geziyordum birden pc kapandı bende açma tuşuna bastım fanlar dönüyor ama görüntü gelmiyor o zamandan beri quarX dedi: hayır, bilgisayar da web de geziyordum birden pc kapandı bende açma tuşuna bastım fanlar dönüyor ama görüntü gelmiyor o zamandan beri Genişletmek için tıkla... kapatıp açmayı deniyorum olmuyor
Gerek dedi: Bunu fark ettikten sonra mı gitti PC? Genişletmek için tıkla... hayır, bilgisayar da web de geziyordum birden pc kapandı bende açma tuşuna bastım fanlar dönüyor ama görüntü gelmiyor o zamandan beri quarX dedi: hayır, bilgisayar da web de geziyordum birden pc kapandı bende açma tuşuna bastım fanlar dönüyor ama görüntü gelmiyor o zamandan beri Genişletmek için tıkla... kapatıp açmayı deniyorum olmuyor
G Gerek Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 3.616 Makaleler 1 Çözümler 11 11 Aralık 2020 #15 quarX dedi: hayır, bilgisayar da web de geziyordum birden pc kapandı bende açma tuşuna bastım fanlar dönüyor ama görüntü gelmiyor o zamandan beri kapatıp açmayı deniyorum olmuyor Genişletmek için tıkla... schrödingerin kedisi. Demek ısındığını gözlemleyene kadar ısınıp-ısınmama ihtimali cidden eşitmiş. Şaşırtıcı.
quarX dedi: hayır, bilgisayar da web de geziyordum birden pc kapandı bende açma tuşuna bastım fanlar dönüyor ama görüntü gelmiyor o zamandan beri kapatıp açmayı deniyorum olmuyor Genişletmek için tıkla... schrödingerin kedisi. Demek ısındığını gözlemleyene kadar ısınıp-ısınmama ihtimali cidden eşitmiş. Şaşırtıcı.
Q quarX Hectopat Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 19 18 Aralık 2020 #16 quarX dedi: Arkadaşlar ben bilgisayardan pek anlamam. Anakartım 100° derece gözüküyor, bu normal midir yoksa uygulama da bir sorun mu var? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim bilgisayarcı ya götürdük hdd ve anakart yanmış 650 tl masraf tuttu 1 haftadır onla uğraştık sağolun
quarX dedi: Arkadaşlar ben bilgisayardan pek anlamam. Anakartım 100° derece gözüküyor, bu normal midir yoksa uygulama da bir sorun mu var? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim bilgisayarcı ya götürdük hdd ve anakart yanmış 650 tl masraf tuttu 1 haftadır onla uğraştık sağolun