Anakart aldıktan sonra ne yapılmalı?

Katılım
5 Temmuz 2020
Mesajlar
273
Yer
Bilecik
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Toplayacağım sitemin ilk parçasını dolar daha fazla yükselmeden sipariş verdim. Anakartı bu siteden ve bu satıcıdan aldım.
Bir yorum dikkatimi çekti.

yorum.PNG


Sadece anakart aldım test edemem çünkü öbür parçaları daha almadım. Anakartı test etmeme gerek var mı? Öbür parçaları alana kadar 2-3 ay geçer çünkü sonra anakart çalışmazsa satıcı iade almaz anakartı nerede test edebilirim? Vereceğiniz öneriler için şimdiden teşekkürler.🙂
 
Anakartı hiçbir donanım olmadan test edemezsin dostum. Umarım problem yaşamazsın bende geçen sene aynı yöntemle pc topladım sorun çıkmadı şükür. Hayırlı olsun şimdiden.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı