İşlemci aldıktan sonra ne yapılmalı?

Görüntüdeki B550'ye benziyor yanlış görmüyorsam. 300 ve 400 serisi anakartlarda ise evet 5000 hatta BIOS'u eskiyse 3000 serisi için bile BIOS güncellemesi yapılması gerekiyor. Normalde o seriler Ryzen 1000 ve 2000 için çıkarılmıştı ilk etapta.
Hocam ben sistem toplamayı düşündüğüm zamanlarda anakartları bayağı araştırmıştım, çoğu anakart 3000 serisinden öte desteklemiyor am4 platformunda (bazı b550ler ve x570ler dışında)

Sistemi komple kurup çalıştırınca PSU fanının dönme durumuna bakarsınız. Geçen konuda bunu sormuştunuz, ona ithafen. Şimdilik ellemenize gerek yok. Konu işlemci değil, PSU için soruyor.

Bir de başlığı düzgün açarsanız yanlış anlaşılmaların önüne geçmiş olursunuz.

Buradaki olay PSU fanı değil hocam. Anakarta BIOS güncellemesi gerekecek mi gerekmeyecek mi? Onu sorumaya çalışıyorum.

Anladım hocam. Evet DS3H modeli. BIOS güncellemesi gerekeceği söylenmişti. Ondan bu tedirginlik.

BIOS güncellemesine gerek yok ne taksan çalışır B550'de. Bu anakartlar üretilmeden önce AM4 soketin tüm mimarileri tamamlanmıştı.

Bu sebeple fabrikadan tam destek çıkıyorlar.

BIOS güncellemesine gerek yok ne taksan çalışır B550'de. Bu anakartlarr üretilmeden önce AM4 soketin tüm mimarileri tamamlanmıştı.

Bu sebeple fabrikadan tam destek çıkıyorlar.

Şimdi sen böyle diyorsun başka biri 3000 serisi işlemci ile BIOS güncellemek gerek diyor 😁

Buradaki olay PSU fanı değil hocam. Anakarta BIOS güncellemesi gerekecek mi gerekmeyecek mi? Onu sorumaya çalışıyorum.

Sistem kurulumunu yapınca haber verirsiniz, o zaman bakarız demiştim fan için. Konuya girip etiketlendiğimi görüp "ne yapmalıyım?" diye görünce PSU fanı için soruyorsunuz sandım haliyle. My bad.

Sistem kurulumunu yapınca haber verirsiniz, o zaman bakarız demiştim fan için. Konuya girip etiketlendiğimi görüp "ne yapmalıyım?" diye görünce PSU fanı için soruyorsunuz sandım haliyle. My bad.

Anladım. Kusura bakmayın. Fan işini çözdüm. BIOS sıkıntısı kaldı şu an. İnşallah BIOS günceldirde beni uğraştırmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı