Anakart Asus vs MSI

İyide bir kartın sıkıntısı olması bütün hepsinde olduğunu göstermez. Elektronik şans işidir. Genele bakmak gerekir. Ben senin durumunda olsam bende MSI kullanmak istemezdim heralde. Ama senin yaşadığın sıkıntı tüm MSI'ya mal edilemez. Çünkü illaki her firmada senin yaşadığın sıkıntı gibi sıkıntılar vardır. Senin başına gelen şanssız bir olay, mekanik sıkıntı çıkmış. Hiç hoş değil ama bu yüzden kullanıcı hatası demiş olabilirler. Yani mesela düzgün görünen slota sıkıntısı olmayan bir ekran kartını taktığın zaman ekran kartı çalışmassa buna kullanıcı hatası diyemezler çünkü ortada somut bir durum var. Senin başına gelen çok nadir görülebilecek bir olay healde. İstersen internette araştır, bu sorunu yaşayan çok kişi varsa, tekrar iletişime geç ve durumu bildir. Sonuç alırsan yeni anakartı satarsın en azından Gigabyte'a verdiğin paranın bir bölümünü geri almış olursun.

Bana göre de hepsinin geçmişi var. Hangisinin özellikleri, görünüşü hoşuna gidiyorsa, fiyatı uygunsa onu alırsın. Benim de mantığım bu. Ama heralde önümüzdeki 5 sene boyunca NŞA'da anakart almayacağım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı