Anakart bağlantıları nasıl yapılır?

ZAFER ABİ

Centipat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Anakartın kablolarını hayırlısıyla bağladım çalıştırmadan sizdende bilgi sahibi olmak amaçlı doğru yerlerde mi takılı oldukları konusunda bilgi alayım dedim.

Bu kabloda başıma bela oldu.

@Recep Baltaş @BerkayZ87

Kimse benim konuyu görmüyormuuuuuuu
Cevap verecek kimse yokmuuuuuuu.
çok rica edeceğim
Gerçekten zahmet olmaz ise eğer.

Son düzenleme:
İnternetten baksaydın. Hiç ihtiyacım olmadı ücretsiz kurulum ile İtopya'ya yaptırtmıştım.

Technopat'ın YouTube kanalındaki sistem toplama rehberlerinden bir tanesini açın ve o kısma getirin, işinize yarayacaktır diye düşünüyorum.

Technopat'ın YouTube kanalındaki sistem toplama rehberlerinden bir tanesini açın ve o kısma getirin, işinize yarayacaktır diye düşünüyorum.

Ben hangi kabloyu nereye taktığımı anakart resminin üzerine yazdım zaten sadece bu işlerden anlayan bir arkadaşımız var ise eğer bana şunu doğru ya da bunu yanlış yapmışsın şöyle yap düzelt desin yeter ben düzeltirim şimdi ben sistemi böylede açarım ama yanlış bağlantı yüzünden bir şeylere zarar vermeyeyim diye buraya konu açmıştım ama gördüğüm kadarıyla herkes benım gibi burada bu konulardan anlayan yok ya da foruma girmedi son 24 saattir uzman arkadaş.

İnternetten baksaydın. Hiç ihtiyacım olmadı ücretsiz kurulum ile İtopya'ya yaptırtmıştım.

Bende hazır alabilirdim ama o zaman bu sistem bana 50 binden fazlaya patlardı hazır sistem pahalı oluyor her zaman.

Hayır öyle değil tek tek parçaları ben seçtim. Toplama ücreti 1 TL idi. Onlar yaptı.

Arkadaşın dediği gibi videodaki bağlantılara bakarak kendi yaptığın ile eşleştirip hatalarını bulabilirsiniz.

Canım kardeşim Oralarda parçalar pahalı satılıyor diyorum bende.
Mesela sen İtopya'dan 13.000'e ASUS TUF RTX 3060 Ti alabilir misin 3 fanlı olan Dual olan 2 fanlı değil.

Canım kardeşim oralarda parçalar pahalı satılıyor diyorum bende.
Mesela sen İtopya'dan 13.000'e ASUS TUF RTX 3060 Ti alabilir misin 3 fanlı olan Dual olan 2 fanlı değil.

Arkadaşın dediği gibi video izleyerek diyosunda kardeşim her anakart aynı değilki soketler her kasa aynı değilki bir sürü kablo var benim kafamı karıştıran şu kasa ön panel Power reset falan olayı.
Kullanma kılavuzu PDF var nette bakıyorum oraya oradakine göre yapıyorum tamam diyorum sonra bakıyorum YouTube linki vermiş bir de anlayamayan varsa diye onu da izliyorum doğru mu diye pat orada sıkıntı baslıyoo kabloların yerini değiştirip takıyor videoda bende PDF kılavuzunda olduğu gibi taktım toplasan 12 soket var bu işi bilen birisi 2 dakıkasını almaz incelemek. Ha mecburlar mı değiller tabii ki de herkesten o yönde Allah razı olsun çok şeyler danıştım cevapladılar sağ olsunlar.

Son düzenleme:

Bilen biri cevaplar umarım. Marka model yazarak internette bulabilir misiniz?
Var mıdır? Acaba? -
sıkıntı yaşamadan yaparsınız umarım.

PSU ve Anakart modelini yazıp kabloları takılı haldeki fotoğrafını atabilirsen kontrol edebilirim.

PSU ve anakart modelini yazıp kabloları takılı haldeki fotoğrafını atabilirsen kontrol edebilirim.

Yukarıda görselleri var kardeşim ama yazayım yine de PSU Corsair RM850X anakart MSI MAG B550 tomahavke.

Bilen biri cevaplar umarım. Marka model yazarak internette bulabilir misiniz?
Var mıdır? Acaba? -
Sıkıntı yaşamadan yaparsınız umarım.

İnternette baktım o kadar ama göremedim ben bir şey bu anakart ile ilgili sistem kuran yok kuranlarda hep parça tanıtımından başka bir şey yapmıyor montaj gösteren ve anlatan yok maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…