I Infleanka Decapat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 106 8 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar anakartımda küçük bir çizik var. Fotoğrafı ekledim, herhangi bir sıkıntı çıkarır mı? Dosya Ekleri Screenshot_20230808-104756_Gallery.jpg 117,6 KB · Görüntüleme: 73
YAVUZKAGAN Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 962 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #2 Infleanka dedi: Arkadaşlar anakartımda küçük bir çizik var. Fotoğrafı ekledim, herhangi bir sıkıntı çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Sorun yok gibi. Artı 0 Eksi
Infleanka dedi: Arkadaşlar anakartımda küçük bir çizik var. Fotoğrafı ekledim, herhangi bir sıkıntı çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Sorun yok gibi.
Things Kilopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 2.761 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Weapons Designer, 3D Modeler 8 Ağustos 2023 #3 Koruyucu kaplama çizilmiş. Üzerine elektrik bandı atmanızı tavsiye ederim ne olur ne olmaz. Çalışmasında bir sorun çıkmaz diye tahmin ediyorum. Artı 0 Eksi
Koruyucu kaplama çizilmiş. Üzerine elektrik bandı atmanızı tavsiye ederim ne olur ne olmaz. Çalışmasında bir sorun çıkmaz diye tahmin ediyorum.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 8 Ağustos 2023 #4 Oradaki iletkenin karşıyla bağlantısı kesildi mi kesilmedi mi asıl mevzu. Nerenin söküldüğünü anlayamadım. Artı 0 Eksi
Oradaki iletkenin karşıyla bağlantısı kesildi mi kesilmedi mi asıl mevzu. Nerenin söküldüğünü anlayamadım.
KS KS I Infleanka Decapat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 106 8 Ağustos 2023 #5 Things dedi: Koruyucu kaplama çizilmiş. Üzerine elektrik bandı atmanızı tavsiye ederim ne olur ne olmaz. Çalışmasında bir sorun çıkmaz diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bant biraz kalın olsa olur mu çünkü sadece çiziğin üzerini kapatacak kadar küçük kesemiyorum. Artı 0 Eksi
Things dedi: Koruyucu kaplama çizilmiş. Üzerine elektrik bandı atmanızı tavsiye ederim ne olur ne olmaz. Çalışmasında bir sorun çıkmaz diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bant biraz kalın olsa olur mu çünkü sadece çiziğin üzerini kapatacak kadar küçük kesemiyorum.
Rx 570 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 1.557 Çözümler 15 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: Gigabyte Aorus Rx570 4gb | İşlemci: Ryzen 5 3600 | Ram: Corsair Vengeance 8x2 3200MHz | Anakart: Gigabyte A320M-S2H Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #6 Infleanka dedi: Hocam bant biraz kalın olsa olur mu çünkü sadece çiziğin üzerini kapatacak kadar küçük kesemiyorum. Genişletmek için tıkla... Çizik taraf bandın altında kalsın yeter, büyüklüğü önemli değil. Artı 0 Eksi
Infleanka dedi: Hocam bant biraz kalın olsa olur mu çünkü sadece çiziğin üzerini kapatacak kadar küçük kesemiyorum. Genişletmek için tıkla... Çizik taraf bandın altında kalsın yeter, büyüklüğü önemli değil.