I Infleanka Decapat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 106 22 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar, anakartımda küçük bir çizik var. Fotoğrafı ekledim, herhangi bir sıkıntı çıkarır mı?
Gerçek bir Waifu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2018 Mesajlar 2.551 Çözümler 14 Yer North Memphis 22 Eylül 2023 #2 Yok boolum. Artı 0 Eksi
Eren T. Hectopat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 2.056 Makaleler 6 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #3 Infleanka dedi: Arkadaşlar, anakartımda küçük bir çizik var. Fotoğrafı ekledim, herhangi bir sıkıntı çıkarır mı? Eki Görüntüle 1953244 Genişletmek için tıkla... Deneyin. Denemeden bilemeyiz ama sorun olmaz gibi geliyor. Artı 0 Eksi
Infleanka dedi: Arkadaşlar, anakartımda küçük bir çizik var. Fotoğrafı ekledim, herhangi bir sıkıntı çıkarır mı? Eki Görüntüle 1953244 Genişletmek için tıkla... Deneyin. Denemeden bilemeyiz ama sorun olmaz gibi geliyor.
Osman Sher Decapat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 535 Çözümler 21 Yer Baku Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: I9-12900K GPU: RTX 4070 Ti Super Motherboard: MSI PRO Z790-P WIFI RAM: Corsair Vengeance 32GB(2x16) CPU Cooler: MSI MAG Coreliquid M360 Case: Xigmatek Cubi PSU: Xigmatek FURY 1110W 80+ Gold Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #4 Tam olarak anakartın neresi? Kenarlardan çizilimişse sorun olmaz. Artı 0 Eksi
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 22 Eylül 2023 #5 Ciziklerin bir tanesi veri yolu ya da guc hattinda gibi gozukuyor, tam olarak neresi oldugunu anlamadim ama eger derin cizik degilse bir sey olmaz. Artı 0 Eksi
Ciziklerin bir tanesi veri yolu ya da guc hattinda gibi gozukuyor, tam olarak neresi oldugunu anlamadim ama eger derin cizik degilse bir sey olmaz.
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.891 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 22 Eylül 2023 #6 Infleanka dedi: Arkadaşlar, anakartımda küçük bir çizik var. Fotoğrafı ekledim, herhangi bir sıkıntı çıkarır mı? Eki Görüntüle 1953244 Genişletmek için tıkla... Eğer uv maske çizildiyse, oraya bir iletken değmedikçe sıkıntı olmaz. Ama yol koptuysa zaten çalışmaz. Artı 0 Eksi
Infleanka dedi: Arkadaşlar, anakartımda küçük bir çizik var. Fotoğrafı ekledim, herhangi bir sıkıntı çıkarır mı? Eki Görüntüle 1953244 Genişletmek için tıkla... Eğer uv maske çizildiyse, oraya bir iletken değmedikçe sıkıntı olmaz. Ama yol koptuysa zaten çalışmaz.
KS KS I Infleanka Decapat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 106 22 Eylül 2023 #7 spriggan dedi: Eğer uv maske çizildiyse, oraya bir iletken değmedikçe sıkıntı olmaz. Ama yol koptuysa zaten çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Sistem açılıyorsa bir problem yok diyebilir miyiz? Artı 0 Eksi
spriggan dedi: Eğer uv maske çizildiyse, oraya bir iletken değmedikçe sıkıntı olmaz. Ama yol koptuysa zaten çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Sistem açılıyorsa bir problem yok diyebilir miyiz?
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.891 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 22 Eylül 2023 #8 Infleanka dedi: Sistem açılıyorsa bir problem yok diyebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Evet çok sorun olacağını sanmam. Eğer yol çizildiyse zaten bir kaç gün içinde çeşitli sorunlar çıkarır. Artı 0 Eksi
Infleanka dedi: Sistem açılıyorsa bir problem yok diyebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Evet çok sorun olacağını sanmam. Eğer yol çizildiyse zaten bir kaç gün içinde çeşitli sorunlar çıkarır.
Gerçek bir Waifu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2018 Mesajlar 2.551 Çözümler 14 Yer North Memphis 22 Eylül 2023 #9 Infleanka dedi: Sistem açılıyorsa bir problem yok diyebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Sistem açılabilir fakat bazı fonksiyonlar çalışmayabilir, çizildiği yerde sadece yüzey materyali mi çizildi yoksa pin çıkışı, girişi vs var mı tam görünmüyor. Büyük bir sorun yaratmaz ama... Artı 0 Eksi
Infleanka dedi: Sistem açılıyorsa bir problem yok diyebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Sistem açılabilir fakat bazı fonksiyonlar çalışmayabilir, çizildiği yerde sadece yüzey materyali mi çizildi yoksa pin çıkışı, girişi vs var mı tam görünmüyor. Büyük bir sorun yaratmaz ama...