Merhaba, son zamanlarda oyunlarda yaşadığım FPS droplardan ötürü, işlemcimin termal macununu yenilemek istedim. İlk defa yapacaktım ve fanı tekrar takarken tutmasını sağlayan plastiklerden 2 tanesini kırdım. Yine de işlemci fanını oturtup taktım ama ekrana no Signal detected hatası geldi. Kasanın içine baktığımda tüm fanlar çalışıyordu ama CPU+ LED'i kırmızı yanıyordu. Biraz araştırdıktan sonra RAM'leri çıkarıp taktım test etmek için ama yine çözüm alamadım. Bir bilgisayar tamircisine götürdüm benim yaptığım gibi RAM'leri çıkarıp taktı görüntü alamayınca anakartımın bozuk olduğunu söyledi ve 2000₺'ye aynı anakartı temin edip montaj ve formatıyla beraber halledebileceğini söyledi. Sistemim gördüğünüz gibi 5 yıl önce topladığım bir sistem 5 yıl önce aldığım bir parçaya 2000₺ istemesi normal mi piyasada olmayan bir ürün sonuçta? Gerçekten anakartım mı bozuldu, farklı bir parçada sorun olabilir mi? Günümüz anakartlarından işlemcime uygun daha uygun fiyatlı bir anakart bulabilir miyim? Kafam çok karışık yardımcı olursanız çok sevinirim.