Anakart değişimi sonrası ekran tam ekran olmuyor

ArdaMert

Kilopat
Katılım
27 Mayıs 2019
Mesajlar
2.409
Makaleler
2
Çözümler
5
Arkadaşlar eski MSI A320 anakartımda oyunlarda 1024X768P de ekran tam oluyordu ve yanlarda siyah yer çıkmıyordu, anakartımı B450M S2H ile değiştirdim ve 1024X768'de artık ekranda yanlarda siyah şey çıkıyor ve tam ekran oynayamıyorum, RTK diye bir programı var Gigabyte'ın onunla bir alakası olabilir mi?

Sistem:
1200 AF.
9500GT.

Bunları yazmam yeterli olacaktır herhalde.
 
Kusura bakmayın, fark etmemişim. NVIDIA Denetim Masası'nda soldaki menüde "Ekran" altında "Masaüstü Boyutunu ve Konumunu Ayarla" sekmesine gelin. "Ölçeklendirme Nasıl Yapılacak:" Kısmından "Ekran" seçeneğini seçip üstünde "Tam Ekran" seçeneğini işaretleyin. Ardından "Oyunlar ve Programlar tarafından ... Geçersiz kıl" seçeneğini işaretleyip "Uygula" deyin.

Hocam yaptım fakat sonuç aynı, yine de teşekkürler yardımlarınız için.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı