Yaptım hocam işe yaramadı malesef.Windows ayarlarından ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyebilirsin.
Yaptım hocam işe yaramadı malesef.Windows ayarlarından ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyebilirsin.
Yaptım hocam işe yaramadı maalesef.
Hocam modemi soruyorsaniz evet ediyor.Kopma olduğunda kasada Ethernet ışığı yanmaya devam ediyor mu?
Hocam modemi soruyorsaniz evet ediyor.
Kasayı soruyorum. Kopma olduğunda kasada Ethernet ışığı yanmaya devam ediyor mu?
@Einstein hocam, anakarttaki ethernet ışığı sönüyor. Sizin sayenizde buldum. Neden olabilir ?Kasa arkada olduğu için görmedim hocam ama simdi test edip soyleyecegim size. Ethernet ısığı yanıp sönüyor normal mi hocam bu?
Kasa arkada olduğu için görmedim hocam ama simdi test edip soyleyecegim size. Ethernet ısığı yanıp sönüyor normal mi hocam bu?
@Einstein hocam, anakarttaki Ethernet ışığı sönüyor. Sizin sayenizde buldum. Neden olabilir?
Modemde farklı bir porta taktım bir şey değişmedi hocam.Normal değil diye biliyorum. Ethernet kablosunu çıkarıp tekrar takın. Ethernet kablosunu modemin farklı bir lan portuna takıp deneyin.
Modemde farklı bir porta taktım bir şey değişmedi hocam.
Hangi driverlar hocam? Olmayabilir.Driverler güncelmi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.