mefosane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 1.027 Çözümler 6 22 Kasım 2024 #11 Einstein dedi: Windows ayarlarından ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam işe yaramadı malesef.
Einstein dedi: Windows ayarlarından ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam işe yaramadı malesef.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.247 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #12 mefosane dedi: Yaptım hocam işe yaramadı maalesef. Genişletmek için tıkla... Kopma olduğunda kasada Ethernet ışığı yanmaya devam ediyor mu?
mefosane dedi: Yaptım hocam işe yaramadı maalesef. Genişletmek için tıkla... Kopma olduğunda kasada Ethernet ışığı yanmaya devam ediyor mu?
mefosane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 1.027 Çözümler 6 22 Kasım 2024 #13 Einstein dedi: Kopma olduğunda kasada Ethernet ışığı yanmaya devam ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam modemi soruyorsaniz evet ediyor.
Einstein dedi: Kopma olduğunda kasada Ethernet ışığı yanmaya devam ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam modemi soruyorsaniz evet ediyor.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.247 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #14 mefosane dedi: Hocam modemi soruyorsaniz evet ediyor. Genişletmek için tıkla... Kasayı soruyorum. Kopma olduğunda kasada Ethernet ışığı yanmaya devam ediyor mu?
mefosane dedi: Hocam modemi soruyorsaniz evet ediyor. Genişletmek için tıkla... Kasayı soruyorum. Kopma olduğunda kasada Ethernet ışığı yanmaya devam ediyor mu?
mefosane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 1.027 Çözümler 6 22 Kasım 2024 #15 Einstein dedi: Kasayı soruyorum. Kopma olduğunda kasada Ethernet ışığı yanmaya devam ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Kasa arkada olduğu için görmedim hocam ama simdi test edip soyleyecegim size. Ethernet ısığı yanıp sönüyor normal mi hocam bu? mefosane dedi: Kasa arkada olduğu için görmedim hocam ama simdi test edip soyleyecegim size. Ethernet ısığı yanıp sönüyor normal mi hocam bu? Genişletmek için tıkla... @Einstein hocam, anakarttaki ethernet ışığı sönüyor. Sizin sayenizde buldum. Neden olabilir ? Son düzenleme: 22 Kasım 2024
Einstein dedi: Kasayı soruyorum. Kopma olduğunda kasada Ethernet ışığı yanmaya devam ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Kasa arkada olduğu için görmedim hocam ama simdi test edip soyleyecegim size. Ethernet ısığı yanıp sönüyor normal mi hocam bu? mefosane dedi: Kasa arkada olduğu için görmedim hocam ama simdi test edip soyleyecegim size. Ethernet ısığı yanıp sönüyor normal mi hocam bu? Genişletmek için tıkla... @Einstein hocam, anakarttaki ethernet ışığı sönüyor. Sizin sayenizde buldum. Neden olabilir ?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.247 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #16 mefosane dedi: Kasa arkada olduğu için görmedim hocam ama simdi test edip soyleyecegim size. Ethernet ısığı yanıp sönüyor normal mi hocam bu? @Einstein hocam, anakarttaki Ethernet ışığı sönüyor. Sizin sayenizde buldum. Neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Normal değil diye biliyorum. Ethernet kablosunu çıkarıp tekrar takın. Ethernet kablosunu modemin farklı bir lan portuna takıp deneyin.
mefosane dedi: Kasa arkada olduğu için görmedim hocam ama simdi test edip soyleyecegim size. Ethernet ısığı yanıp sönüyor normal mi hocam bu? @Einstein hocam, anakarttaki Ethernet ışığı sönüyor. Sizin sayenizde buldum. Neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Normal değil diye biliyorum. Ethernet kablosunu çıkarıp tekrar takın. Ethernet kablosunu modemin farklı bir lan portuna takıp deneyin.
mefosane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 1.027 Çözümler 6 22 Kasım 2024 #17 Einstein dedi: Normal değil diye biliyorum. Ethernet kablosunu çıkarıp tekrar takın. Ethernet kablosunu modemin farklı bir lan portuna takıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Modemde farklı bir porta taktım bir şey değişmedi hocam.
Einstein dedi: Normal değil diye biliyorum. Ethernet kablosunu çıkarıp tekrar takın. Ethernet kablosunu modemin farklı bir lan portuna takıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Modemde farklı bir porta taktım bir şey değişmedi hocam.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.247 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #18 mefosane dedi: Modemde farklı bir porta taktım bir şey değişmedi hocam. Genişletmek için tıkla... Ethernet kablosunu hem bilgisayardan hem modemden çıkarıp deneyin.
mefosane dedi: Modemde farklı bir porta taktım bir şey değişmedi hocam. Genişletmek için tıkla... Ethernet kablosunu hem bilgisayardan hem modemden çıkarıp deneyin.
EmirHene Decapat Ekipman Ustası Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 2.809 Makaleler 1 Çözümler 24 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX6600 R5 5500 B450M K II XPG 16 3200MHZ RAM Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #19 Driverler güncelmi?
mefosane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 1.027 Çözümler 6 22 Kasım 2024 #20 EmirHene dedi: Driverler güncelmi? Genişletmek için tıkla... Hangi driverlar hocam? Olmayabilir.