Mr. Falcon Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 1.429 Çözümler 17 5 Nisan 2022 #1 Uyumlu anakart ile değişim yaptım, tüm kablolar vs girişler doğru yere takıldı. İşlemci uyumlu. Ancak açılmıyor. Anakart kutusundan CD çıktı, benim PC'de de girişi yok. Ondan olamaz herhalde? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Nisan 2022
Uyumlu anakart ile değişim yaptım, tüm kablolar vs girişler doğru yere takıldı. İşlemci uyumlu. Ancak açılmıyor. Anakart kutusundan CD çıktı, benim PC'de de girişi yok. Ondan olamaz herhalde?
P Pala2 Femtopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Ağustos 2023 #21 Mr. Falcon dedi: fanlar dönmeye başlad Genişletmek için tıkla... nasıl düzelttiniz power sw tuşlarının yerleri mi yanlıştı yoksa başka bir şekilde mi sorunu düzelttiniz hocam Artı 0 Eksi
Mr. Falcon dedi: fanlar dönmeye başlad Genişletmek için tıkla... nasıl düzelttiniz power sw tuşlarının yerleri mi yanlıştı yoksa başka bir şekilde mi sorunu düzelttiniz hocam
KS KS Mr. Falcon Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 1.429 Çözümler 17 10 Ağustos 2023 #22 Pala2 dedi: Nasıl düzelttiniz Power SW tuşlarının yerleri mi yanlıştı yoksa başka bir şekilde mi sorunu düzelttiniz hocam Genişletmek için tıkla... Hiç hatırlamıyorum dostum. Ancak kendim çözmüştüm bir şekilde. Artı 0 Eksi
Pala2 dedi: Nasıl düzelttiniz Power SW tuşlarının yerleri mi yanlıştı yoksa başka bir şekilde mi sorunu düzelttiniz hocam Genişletmek için tıkla... Hiç hatırlamıyorum dostum. Ancak kendim çözmüştüm bir şekilde.