Anakart değişimi sonrası sistem açılmıyor

Mr. Falcon

Hectopat
Uyumlu anakart ile değişim yaptım, tüm kablolar vs girişler doğru yere takıldı. İşlemci uyumlu. Ancak açılmıyor. Anakart kutusundan CD çıktı, benim PC'de de girişi yok. Ondan olamaz herhalde?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sizinle nasıl iletişim kurabilirim konu harici sağlıklı bir şekilde halledebilelim montaj için 150 TL istendi bende YouTube izleyerek yaptım.

Her şeyi eski anakarta bakarak taktım ekran kartı ram falan bunların montajı basitti audio usb falan zaten yanlış takılmaz acaba diyorum start tuşunu mu yanlış taktım fanlar falanda dönmüyo

Anakart intel h61-c işlemci 3570K ekran kartı rx550 2gb önceki anakart arzıalıymış güç alıyodu fanlar dönmüyodu şimdi power tuşunda güç falan da yok hocam nasıl halledeceğim artık 2 haftadır telef oldum

Ne için geçmiş olsun? Anakart 0 hocam satıcı ile de iletişim halindeyiz.
1155 pin başka işlemci var mı?
Ben de benzer sorun yaşadım. Çocuklar sistemi aşırı zorlamış. Anakart gitmiş sandım. Epey de aradım, doğru düzgün anakart bulamadım. İşlemcim i7-4790 idi. Hiç işlemci yanacağını düşünmedik ama birinden bulup i7-4790K denedim. Ve sistem açıldı. Meğer işlemciyi yakmış çocuklar. Mecburen i7-4790K'yı aldım.
Yani elinizde veya çevrenizde 1155 pin işlemci varsa bir de onu deneyin bakalım.
Bu arada işlemci bozuksa anakartı da bozma riski vardır.

1155 pin başka işlemci var mı?
Ben de benzer sorun yaşadım. Çocuklar sistemi aşırı zorlamış. Anakart gitmiş sandım. Epey de aradım, doğru düzgün anakart bulamadım. İşlemcim i7-4790 idi. Hiç işlemci yanacağını düşünmedik ama birinden bulup i7-4790K denedim. Ve sistem açıldı. Meğer işlemciyi yakmış çocuklar. Mecburen i7-4790K'yı aldım.
Yani elinizde veya çevrenizde 1155 pin işlemci varsa bir de onu deneyin bakalım.
Bu arada işlemci bozuksa anakartı da bozma riski vardır.
va
Hocam, facebook var
Hocam, facebook var mı?
Var hocam Mert Aslan kendi fotom var selfie yanlar bulanık
Bilgisayar açıldı görüntü yoksa RAM'in sari yerini silgi ile silip yerlerini değiştirin.
Ekran geldi ekranda reboot and select birleyler yazıyor

va

Var hocam Mert Aslan kendi fotom var selfie yanlar bulanık

Ekran geldi ekranda reboot and select birleyler yazıyor
Tamam bundan sonrası kolay, boot tuşuna basıp, Windowsun kurulu olduğu diski seçin eğer ilk defa kuracaksanız, format için hazırlanmış belleği takıp boot edin.
Facebook'a Giriş Yap Bulamadım profilinizi, buyrun benim profilim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı