Anakart değişimi sonrası sistem geç açılıyor

Anakart olarak Gigabyte GA AB350M DS2 kullanıyordum ancak satıp MSI B450 GAMING PLUS modele geçtim. Masaüstünün gelmesi SSD olmasına rağmen neredeyse 40 saniye sürüyor. Eski anakartta 20 saniyede açılıyordu.
Kasadan start tuşuna bastıktan sonra 6 7 kere ekran gelip gidiyor sonra direk Windows 10 ekranı geliyor.
Boot sıralamasında sistem yüklü SSD ilk sırada. Sebebi ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Farklı sürücüler kurulu olan bir diski farklı bir anakartta kullanıyorsunuz. Temiz Windows kurulmalı.
Farklı sürücüler kurulu olan bir diski farklı bir anakartta kullanıyorsunuz. Temiz Windows kurulmalı.

Çözüm
Bunu daha önce çalışıp çalışmayacağını sormuştum çalışır cevabını aldım. Yalnız MSI sitesinden chipset olsun RAID olsun driverleri baştan kurdum. Yetersiz mi kaldı acaba? Çalışabilmesi ile açılabilmesi farklı konu demek ki. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı