Anakart Değişimi Sonrası Windows Lisans Durumu

tyrnmR

Hectopat
Yer
Dünya
Daha fazla  
Windows işletim sistemim orijinal fakat ben anakartımı değiştirdim. Ne yapabilirim, ayarlardan sistemi sıfırlasam D'deki oyunlarım gider mi? Veya sıfırlamadan eski mobonun driverlarını silsem sistemimin stabil çalışma durumu nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet üzerinden alındı tamamda OEM veya Retail, ikisinden biri olması lazım. Gidip 900TL verip almadınız herhalde? OEM ise anakart ile beraber gitmiştir. Retail ise kod ile tekrar kurabilirsiniz.
Şöyle oldu Amazondan Pro için key aldım ve aktif ettim. Neyse format attıktan sonra denerim. Teşekkürler iyi forumlar.

Şöyle oldu Amazondan Pro için key aldım ve aktif ettim. Neyse format attıktan sonra denerim. Teşekkürler iyi forumlar.
Büyük ihtimal OEM keydi aldığınız. Aldığınız sayfanın linkini atarsanız büyük ihtimal ne olduğunu söyleriz. Eğer OEM key ise format atmadan keyi not edip anakartınızın kutusuna koymanızı tavsiye ederim anakartın diğer kullanıcısı kullanır eğer satarsanız ufak bir artısı da olur.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı