ardabrtr Femtopat Katılım 5 Haziran 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #1 HWID banımı kaldırmak için anakartı değiştirsem olur mu?
alpdurden Picopat Katılım 1 Temmuz 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #2 Kalkmaz diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Pneumothorax Megapat Katılım 28 Temmuz 2016 Mesajlar 259 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #3 Hangi oyundan yediğine bağlı, çoğu oyunda kalkar oyun valorantsa işlemci depolama birimi vs hepsine atıyor diye okumuştum. Artı 0 Eksi
Hangi oyundan yediğine bağlı, çoğu oyunda kalkar oyun valorantsa işlemci depolama birimi vs hepsine atıyor diye okumuştum.
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.571 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #4 @Pneumothorax Konu Valorant kategorisine açılmış. Artı 0 Eksi
KS KS ardabrtr Femtopat Katılım 5 Haziran 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #5 Pneumothorax dedi: Hangi oyundan yediğine bağlı, çoğu oyunda kalkar oyun valorantsa işlemci depolama birimi vs hepsine atıyor diye okumuştum. Genişletmek için tıkla... Valorant aga ama 3 4 ayda kalkıyor diyor herkes Artı 0 Eksi
Pneumothorax dedi: Hangi oyundan yediğine bağlı, çoğu oyunda kalkar oyun valorantsa işlemci depolama birimi vs hepsine atıyor diye okumuştum. Genişletmek için tıkla... Valorant aga ama 3 4 ayda kalkıyor diyor herkes
titan_tit Decipat Katılım 19 Şubat 2024 Mesajlar 1.575 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #6 ardabrtr dedi: HWID banımı kaldırmak için anakartı değiştirsem olur mu? Genişletmek için tıkla... Ramlerden tut ekran kartına kadar HWID atıyorlar diye biliyorum. Artı 0 Eksi
ardabrtr dedi: HWID banımı kaldırmak için anakartı değiştirsem olur mu? Genişletmek için tıkla... Ramlerden tut ekran kartına kadar HWID atıyorlar diye biliyorum.