Anakart değiştirmeden i5 6400 işlemciden i3-9100F işlemciye geçilebilir mi?

İnternetten baktığımda H110'da 9100F çalıştırmayı başarmışlar ve programın adı CoffeTime'idi ben de oradan yola çıkarak böyle bir blogumsu yazı buldum. Tamamını okumadım ama sen gene bir göz gezdir.
CoffyTime için işlemcinin bazı pinlerinin dikkatliçe bantlanıp iki pininin de birbirine bağlanması gerekiyor.

O kadar mi zor ya
Evet gereksiz zor bir şey. BIOS brick olursa diye dışarıdan programlayan kartta gerekli. O yüzden Aliexpress'ten hazır modlu CPU alın alabiliyorsanız dedim. Ben öyle yaptım 6. nesil anakartta 9. nesil işlemci kullanıyorum 15 dakika sürdü bütün işi halletmesi.

Evet gereksiz zor bir şey. BIOS brick olursa diye dışarıdan programlayan kartta gerekli. O yüzden Aliexpress'ten hazır modlu CPU alın alabiliyorsanız dedim. Ben öyle yaptım 6. nesil anakartta 9. nesil işlemci kullanıyorum 15 dakika sürdü bütün işi halletmesi.
Hocam ben nasıl yapabilirim bilgi verir misin ne kadar a mâl olur bana link varsa atabilir misiniz

Bu tarz bir şeyden bahsediyorum
Buradan benim yazıya bakabilirsiniz. Şuan ekonomik olarak ne kadar mantıklı bilmiyorum ama vergi ile yaklaşık 2k tutarı olacaktır.
Bunun yerine anakart ı yükseltip ucuza ryzen işlemci alsam daha mantıklı değil mi

Bunun yerine anakart ı yükseltip ucuza ryzen işlemci alsam daha mantıklı değil mi
Bu tarz bir şeyden bahsediyorum
Buradan benim yazıya bakabilirsiniz. Şuan ekonomik olarak ne kadar mantıklı bilmiyorum ama vergi ile yaklaşık 2k tutarı olacaktır.
Letgodan b450 m2 pro max buldum hocam 600 650 lira civarında şuan

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı