Anakart donmaya sebep olur mu?

Mahmut Bilgen

Femtopat
Daha fazla  
AMD reyzen 5 3600 işlemci aldım ve bunun için Gigabyte B450M-H2S anakart aldım ama oyunlarda takılma ve donma söz konusu. Bunun
anakartla alakası olabilir mi ve bu işlemci için anakart tavsiyeleriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD reyzen 5 3600 işlemci aldım ve bunun için Gigabyte B450M-H2S anakart aldım ama oyunlarda takılma ve donma söz konusu. Bunun
Anakartla alakası olabilir mi ve bu işlemci için anakart tavsiyeleriniz nelerdir?

Isınma sorunu olabilir, ekran kartınızı da bize söylerseniz yardımcı olabiliriz.

takılmanın şeklini de tarif edebilirsen daha faydalı olur. hangi aralıklarla donuyor kaç süreliğine, takılırken nasıl takılıyor

B450M S2H'ın VRM tasarımı 3600 için yeterli, tüm sistem bileşenlerini; sistemde virüs var mı yok mu, sıcaklıklar nasıl gibi durumları belirtirsen bulabiliriz.

B450M S2H'ın VRM tasarımı 3600 için yeterli, tüm sistem bileşenlerini; sistemde virüs var mı yok mu, sıcaklıklar nasıl gibi durumları belirtirsen bulabiliriz.
Sistem yeni virüs olduğunu düşünüyorum sıcaklık 48 dereceyi geçmiyor
Hocam sanırsam bir parçanız düzgün çalışmıyor, ya da ısınma sorunu var. Hiç baktınız mı oyun oynarken sıcaklık derecelerine.
Evet sıcaklık 48 dereceyi geçmiyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı