Bu forum sayesinde geçtiğimiz ay harikulade (kendimce) bir sistem topladım. Eski bilgisayarım ise odanın bir köşesinde duruyor. Atsan atılmaz, satsan satılmaz Ben yeni sisteme geçince kardeşime de mecburen eskisi kaldı. FIFA ve PES tarzı spor oyunlarını oynamayı seviyor. Rahat oynayabilmesi için bir ekran kartı almayı düşünüyorum. Alacağım ekran kartı ise:
Ekran Kartı: Asus R7 240
Anakart:
Benim merak ettiğim bu Anakart üzerinde PCI 2 PCI 3 diye 2 tane yuva var. Bu ekran kartını onlardan birine takarak mı çalıştıracağım ? Yeni anakartlardaki yuvalara göre gözüme çok küçük gözüktüler. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
R7 240 almanızı önermem ondan daha ucuz asus hd6570 var onu alın arkadaşım aldı ve yeni çıkan oyunları düşükte akıcı bir şekilde oynatıyor bide ekran kartını siyah slota takmalısın sakın öteki yerlere takma.
R7 240 almanızı önermem ondan daha ucuz asus hd6570 var onu alın arkadaşım aldı ve yeni çıkan oyunları düşükte akıcı bir şekilde oynatıyor bide ekran kartını siyah slota takmalısın sakın öteki yerlere takma.
Güncel modeller her zaman iyidir. Hiç olmadı sürücü güncellemeleri daha sık gelir ve performans artışın en maksimum seviyeye ulaşır. Yeni mimariler taşır güncel modeller, buda genellikle düşük güç tüketimi, daha düşük ısınma daha yüksek performans.