Anakart Ethernet port girişi çalışmıyor

Utku45

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayara Wi-Fi dağıtıcısı üzerinden Ethernet kablo ile baglanıyorum son 2 gündür bilgisayarıma internet erişimi sağlanmıyor. Wi-Fi dağıtıcısı çalışıyor sorun yok, Ethernet kablosunda da bir sorun yok kablo değiştirdim yine aynı şey oluyor. Bu Ethernet port değişimini Teknosa, Vatan gibi mağazalara mı yaptırmam lazım? Bir de ücretleri ne kadardır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir iki gün içerisinde olduysa önce sürücüleri kontrol et, port değişiminden önce. Eski sürücü varsa ona dön, marka modele göre anakart veya ethernet kartıysa ayrı onun üretici firmasından işletim sistemine göre kontrol et.

Sürücü kısmıyla çözemezsen, anakart üstünden port değişimini yetkili servisler pek yapmaya yanaşmayabilir - ancak anakartın garanti kapsamındaysa yolla, o zaman çözmeleri gerekli. ÇDiğer bahsettiğin mağazalardan aldıysan, garanti kapsamındaysa götürebilirsin. Değilse bu işleri yapan bir elektronik tamircisi bulup onunla konuşman daha iyi olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…