Anakart görüntü vermiyor

Malta Gang

Hectopat
Daha fazla  
2.el MSI 785GM E51 anakart aldım işlemci ile beraber. İşlemci Phenom II X4 965 125 watt, ekran kartım yok, onbord VGA ile kullanacaktım. Start alıyor, fan dönüyor, 4 tane LED ışık sabit mavi yanıyor ama görüntü gelmiyor. Güç kaynağım 10 yıllık rahat var, 305 watt. Acaba yetersiz güçten görüntü vermiyor olabilir mi? RAM'leri tek tek farklı slotlara takıp denedim, işlemci ısınıyor, elektrik alıyor. Baktım ona da PSU'dan mıdır, bir bakar mısınız?

Dosya Ekleri

• 20220728_182535.jpg
    20220728_182535.jpg
    141,6 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleyen: Moderatör:
2.el MSI 785GM E51 anakart aldım işlemci ile beraber. İşlemci Phenom II X4 965 125 watt, ekran kartım yok, onbord VGA ile kullanacaktım. Start alıyor, fan dönüyor, 4 tane LED ışık sabit mavi yanıyor ama görüntü gelmiyor. Güç kaynağım 10 yıllık rahat var, 305 watt. Acaba yetersiz güçten görüntü vermiyor olabilir mi? RAM'leri tek tek farklı slotlara takıp denedim, işlemci ısınıyor, elektrik alıyor. Baktım ona da PSU'dan mıdır, bir bakar mısınız?

Bomb has been planted.

X4 965 dahili grafik birimine sahip değil. Bu yüzden görüntü alamaman gayet normal. https://www.amd.com/en/product/1671

@avis1 AMD'nin sitesinde yazıyor dahili grafik birimi yok diye, ayrıca görüntü alamadan nasıl BIOS'tan ayar yapsın? Biraz mantık lütfen.

Son düzenleme:
X4 965 dahili grafik birimine sahip değil sanırım, bir site var bir site yok gösteriyor. Bu yüzden görüntü alamıyor olabilirsin. Aldığında görüntü geliyor muydu?

Evet işlemci bahsettiğiniz gibi dahili grafik birimine sahip değil.

Bezelye kadar beyninle mizah yapmaya çalışma gundi Dell marka vasat ürün yapmaz.

Kral hiç görüntü gelmiyor start alıyor fan dönüyor anakart ışığı yanıyor ekrana zerre görüntü gelmiyor.

Dell ne kardeşim vasat ürün yapmaz diyorsun millattan kalma ürün zaten patlamamasına şükret şimdiye kadar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı