Benim bir sorum olacaktı. Ben 750 Ti ekran kartı alacağım fakat PCI-E 3.0 16x uyumlu anakart istiyor. Araştırdım fakat anakartımın böyle bir özelliğe sahip olup olamadığını öğrenemedim. CPU-Z programı ile bir kaç resim atıyorum.
PCI-Express yazısı ile 16x yazısını buldum fakat 3.0 olup olmadığını öğrenemedim. Sizce ekran kartını alırsam bu anakart ile sorunsuz çalışır mı? Anakartımın üzerinde de "PCI-E GEN 2" yazıyor.
Elimde i5 3470 3.2 ghz işlemci var, araştırmalarım sonucu 300tl civarı alabileceğim en güçlü ekran kartı olduğu sonucuna vardım. Maksimum 400tl olan daha performanslı bir kart varsa duymak isterim?
Elimde i5 3470 3.2 ghz işlemci var, araştırmalarım sonucu 300tl civarı alabileceğim en güçlü ekran kartı olduğu sonucuna vardım. Maksimum 400tl olan daha performanslı bir kart varsa duymak isterim?
Usta fazla soru sormak gibi olmasın ama bendeki bu anakart bu ekran kartını taktığım da gen 3 anakart a göre performans yönünden daha az verim verir mi yoksa aldığım performans 2 sin dede sabit mi olur.