Anakart H61H2-M6 Anakarta GTX 750 Ti Takılır mı?

vatoz419

Hectopat
Daha fazla  
Benim bir sorum olacaktı. Ben 750 Ti ekran kartı alacağım fakat PCI-E 3.0 16x uyumlu anakart istiyor. Araştırdım fakat anakartımın böyle bir özelliğe sahip olup olamadığını öğrenemedim. CPU-Z programı ile bir kaç resim atıyorum.
PCI-Express yazısı ile 16x yazısını buldum fakat 3.0 olup olmadığını öğrenemedim. Sizce ekran kartını alırsam bu anakart ile sorunsuz çalışır mı? Anakartımın üzerinde de "PCI-E GEN 2" yazıyor.
Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Takabilirsin sorun olmaz. Elindeki CPU nedir? Neden GTX 750 Ti?
Elimde i5 3470 3.2 ghz işlemci var, araştırmalarım sonucu 300tl civarı alabileceğim en güçlü ekran kartı olduğu sonucuna vardım. Maksimum 400tl olan daha performanslı bir kart varsa duymak isterim?

Elimde i5 3470 3.2 ghz işlemci var, araştırmalarım sonucu 300tl civarı alabileceğim en güçlü ekran kartı olduğu sonucuna vardım. Maksimum 400tl olan daha performanslı bir kart varsa duymak isterim?
GTX 750 Ti, GT 1030'dan daha performanslı. O fiyat aralığına da GTX 950 bulabilirsen al. Yok ise GTX 750 Ti iş görür.

12 Volt kanalından kaç Watt veriyor? 12 Volt kanalından maksimum 160 Watt güç çeken bir kaynak yeterli olabilir.
Usta fazla soru sormak gibi olmasın ama bendeki bu anakart bu ekran kartını taktığım da gen 3 anakart a göre performans yönünden daha az verim verir mi yoksa aldığım performans 2 sin dede sabit mi olur.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı