Dikkat etmemişim, konu sahibinin attığı resimlere baktım anlamadım belki senin attığın fotoğraflara bakınca da anlamayabilirdim. O yüzden emin olmak için sordum.
Anakarttaki usb portlarının, dvi, hdmi, lan portlarının olduğu kısım I/O portlarıdır. Bu portları kasa içerisinde kaplayan, koruyan kısım I/O cover olarak adlandırılır.
Malesef şuan ücret karşılığı çalışmıyorum. Belki ilerde olur. Konu başındada belirttiğim gibi isterseniz size hazır taslaklardan birini ( ismi değiştirip) göndereyim. Tavsiyem aydinger kağıdı, çıktı alıp direk olarak yada bir metal üzerine yapıştırıp kullanabilirsiniz. İsim ne yazmamı istersiniz?
Becerebilirsek artık sizin çalışmalar gibi olmasada bi deneme yapıp burdan paylaşmak isterim. Nisan'ın ilk haftası htpc işine girişeceğim. Ama bu tasarım, kaplama olaylarından pek umutlu değilim.
Becerebilirsek artık sizin çalışmalar gibi olmasada bi deneme yapıp burdan paylaşmak isterim. Nisan'ın ilk haftası htpc işine girişeceğim. Ama bu tasarım, kaplama olaylarından pek umutlu değilim.