Anakart için I/O Cover Yapımı

Hocam ayıp olmazsa bir şeyler de benim için karalar mısınız? Anakartım MSI B250m Bazooka.
Buyrun dostum. Biraz değişiklik yapılabilir ama olabildiğince sade olması daha iyidir bence.

Link burda.
B250M.rar

(Kurulum şeması içerisinde. )
(Katlama yaparken 1-2 mm katlama ve kasaya uydurma açısından pay var.)
Bide eğer çıktı alıp yaparsanız mutlaka resim bekliyorum.

Çok güzel olmuş hocam, elinize sağlık. Bugün gittim bizim arkadaki kırtasiyeye Aydinger kağıdı var mı diye sordum, varmış. Ama ona çıktı alamıyormuşuz. Ne kullanarak yapsam daha güzel durur sizce? A4'e çıktı almak da istemiyorum açıkçası.

Biliyorum zaten ilk sayfalarda ben de varim hocam .
Asus'un 3D yazici projesi var. Internetten arastirin harika bir sey. Burada 3D yazici bulabilsem koptur koptur giderim .

İlk sayfalardaki örneklerde çok silik durmuş açıkcası renkler o yüzden pek hoşuma gitmedi gerçi I/O Cover koyduğumuz yere orayı kapatmak amacıyla 120'lik sıvı soğutma alacağım ve olup olmaması etkilemeyecek.

3D yazıcıdan çıktı almak için o şekilde tasarlamak lazım. Eğer kasanız göz önünde durmuyor ve üzerine bir kasa yada işlemci fanı denk geliyorsa 3D yazıcı biraz gereksiz masraf olur.
A4 kağıdına çıktı alınırsa çok soluk çıkıyor. Kuşe kağıda yada herhangi bir parlak kağıda çıktı almak daha mantıklı. Benim ilk mesajımda çektiğim resimler gün ışığında çekilmiş. Kasa içerisinde resimleride attım yani aydingerde o kadar soluk olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…