Anakart için MSI vs ASUS

qw2TR

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayarıma anakart takacağım, iki marka arasında kaldım. Oyuncu bilgisayrım var. ASUS'u mu tercih etmeliyim yoksa MSI mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarıma anakart takacağım, iki marka arasında kaldım. Oyuncu bilgisayrım var. ASUS'u mu tercih etmeliyim yoksa MSI mı?

MSI ve ASUS direkt ayrım yapamayız. Her ürünün de kendine has avantajı veya dezavantajı var. Bu sebeble alacağınız ürünü direkt paylaşmanız daha doğru olacaktır. İkisi arasında seçim yapılması için.

Modeline göre değişir mesela giriş seviyesi bir MSI Anakart'ı üst segment bir ASUS anakartla karşılaştırmak doğru olmaz. O yüzden modele göre değerlendirmek en iyisi olacaktır.

Şahsen anakartta MSI tercih ederim. Kişisel tecrübem MSI anakart tarafında malzeme kalitesi olarak daha sağlam anakartlar üretiyor. Daha önce ROG strix B550-F ve B550 tomahawk deneyimim oldu. ROG anakart üzerindeki plastik malzeme vb. Olarak kalitesi olarak aşırı kötüydü. Sürekli sistemi sök tak yapıp uğraşan birisi olduğum için soketler sökerken anakarttan kopup kablonun ucunda kalıyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı