Selamlar herkese, Foxconn 45CMX adlı anakart ile uyumlu Intel Core 2 Duo E8400 işlemciyi taktığımda ekran simsiyah kalıyor. BIOS güncellemesi yapmam gerektiği söylendi ama anakart üreticisinin sitesine girdiğimde hata veriyor. Ne yapmalıyım?
İșlemcinin değişimini yapabilirim ya da buradan indirip güncelleyebilirim, hangisini yapayım hocam?Başka bir siteden BIOS buldum ama ne kadar güvenilir emin değilim. Son çare artık.
![]()
Download Foxconn 45CMX BIOS 765F1P08 for Windows 9X, Windows ME, Windows NT, Windows 2K, Windows XP, Windows 2003, Windows Vista, Windows XP 64 bit, Windows 2008, Windows Vista 64 bit, Windows 7, Windows 7 64 bit, Windows 8, Windows 8 64 bit, Windows
Download Foxconn 45CMX BIOS 765F1P08 - BIOSdrivers.softpedia.com
Önce BIOS güncellemesini yap, daha sonra işlemci değişimi yapabilirsin.İșlemcinin değişimini yapabilirim ya da buradan indirip güncelleyebilirim, hangisini yapayım hocam?
Maalesef indirmeye çalıştığımda bozuk olan siteye yönlendiriyor ve alternatif bir link de yokÖnce BIOS güncellemesini yap, daha sonra işlemci değişimi yapabilirsin.
Ben de çeşit çeşit sitelere bakıyordum denk gelemedim bir türlü.765F1P09.zip
drive.google.com
Başka bir programdan güncellemeyi yaptım ama işlemciyi taktığımda yine aynı şekil görüntü gelmiyorFoxconn 45CMX/45GMX/45CMX-K BIOS Güncellemesi
BIOS güncellemesi yapacağım yardım edermisiniz ? 4 GB RAM var ama 2.75 GB görüyor. BIOS yaparak çözülür diyorlar.www.technopat.net
![]()
Video: FreeDOS USB Nasıl Hazırlanır?
BIOS veya Firmware güncellemesi yapmak için FreeDOS iÅletim sistemi barındıran bir USB belleÄe ihtyiacınız olabiliyor. Peki FreeDOS, bir USB belleÄe nasılwww.technopat.net
Başka bir programdan güncellemeyi yaptım ama işlemciyi taktığımda yine aynı şekil görüntü gelmiyor
Değişimini yapıp başkasıyla da denedim de olmadı yine, başka bir anakart alıcaz herhalde yapacak bir şey yok, teşekkürler herkeseO işlemciyi taktığınızda görüntü gelmiyor ise işlemci arızalıdır boşuna uğraşmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.