Anakart-İşlemci-Ram Önerisi

moRRis

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Bana toplam 700-750 TL civarı olacak şekilde anakart işlemci ve RAM önerir misiniz? Yardımlarınız için şimdiden sağ olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya daha önceki sistemim amd işlemciliydi biraz sorun yaşadım bu yüzden şimdi intel almak istiyorum.

Sorunu işlemciden dolayı yaşadığınız kesin mi ? Arkadaşın önerdiği parçalar gayet güzel bir sıkıntı çıkarmaz alabilirsiniz.

Sorun yaşamış olmanız Amd işlemcileri kötü yapmazki sorunun sebebi işlemci olabilir fakat işlemcinin sorun çıkarma sebebi başka şeylerde olabilir. Önerilen parçalar gayet güzel, tabi karar sizin yine İntel almak isterseniz alabilirsiniz.

Tabii ki de öyle ama sorun sadece parça kaynaklı değil aynı zamanda tamirinde de bir takım sorunlar yaşadım. Neyse sizce intel işlemci ve ona uygun bir anakart alırsam hangisini almalıyım?

Bütçeyi biraz arttırmalısınız öncelikle bu bütçe ile İntel işlemci ve anakart çok zor rami saymıyorum bile. İllede intel olsun ne olursa olsun derseniz. En azından bu anakart ve bu işlemciyi almalısınız.

VATAN COMPUTER - MSI - Z77A-G45 Intel Z77 Soket 1155 DDR3 2667MHz(O.C.) HDMI&DVI Anakart - Anakart

VATAN COMPUTER - INTEL - Core i3 3250 Soket 1155 3.5GHz 3MB Cache 22nm

Bütçeyi arttırırım derseniz bu işlemci tavsiyemdir;

VATAN COMPUTER - INTEL - Core i5 3570K Soket 1155 3,4GHz 6MB Cache 22nm

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı