Anakart işlemci soket pini yamuldu

Arkadaşlar işlemciyi anakarta taktım. İşlemcide ısınma var yani güç gidiyor işlemciye fakat bios ekranı gelmiyor ekrana herhangi bri görüntü gelmiyor. Ekran kartının girişine de taktım anakartınkinede hiçbir şekilde görüntü gelmiyor. Ne yapmalıyım

Arkadaşlar bilgisayar çalışıyor fakat windows hoşgeldiniz ekranı geliyor sonra ki ekran simsiyah kalıyor. Ekranın ortasında mouse beliriyor. Klavyeden görev yöneticisini falan açabiliyorum fakat masaüstü yok. Sebebini bilen varsa yazabilir mi ?

Şu videoyu bi uygularmısınız:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Olmazsa imkanınız varsa HDD başka PC'de test edin, ve son çare format atmanızı öneririm.

Asıl sıkıntıyı halletmişsiniz, pin yamulmasından sonra genellikle sistem başlamaz bile şanslısınız daha düşük bir sıkıntı gibi bu

Çok şükür hiçbir sıkıntı olmadan çalışıyor bilgisayar. Cevaplarınız için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…