Arkadaşlar işlemciyi anakarta taktım. İşlemcide ısınma var yani güç gidiyor işlemciye fakat bios ekranı gelmiyor ekrana herhangi bri görüntü gelmiyor. Ekran kartının girişine de taktım anakartınkinede hiçbir şekilde görüntü gelmiyor. Ne yapmalıyım
Şu videoyu bi uygularmısınız:Arkadaşlar bilgisayar çalışıyor fakat windows hoşgeldiniz ekranı geliyor sonra ki ekran simsiyah kalıyor. Ekranın ortasında mouse beliriyor. Klavyeden görev yöneticisini falan açabiliyorum fakat masaüstü yok. Sebebini bilen varsa yazabilir mi ?
Asıl sıkıntıyı halletmişsiniz, pin yamulmasından sonra genellikle sistem başlamaz bile şanslısınız daha düşük bir sıkıntı gibi buArkadaşlar bilgisayar çalışıyor fakat windows hoşgeldiniz ekranı geliyor sonra ki ekran simsiyah kalıyor. Ekranın ortasında mouse beliriyor. Klavyeden görev yöneticisini falan açabiliyorum fakat masaüstü yok. Sebebini bilen varsa yazabilir mi ?
Nasıl çözdünüz sorunu?Çok şükür hiçbir sıkıntı olmadan çalışıyor bilgisayar. Cevaplarınız için teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.