OlumluAdam Decapat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #1 Anakart işlemci soketinde 4 tane bükülmüş pin var anakartı değiştirmem mi gerek yoksa tamir edilir mi? Dosya Ekleri 2dae69c6-1701-4159-a277-69e26707fccc.jpg 189,5 KB · Görüntüleme: 149 Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2022
Anakart işlemci soketinde 4 tane bükülmüş pin var anakartı değiştirmem mi gerek yoksa tamir edilir mi?
mehmet06can Hectopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 1.070 Makaleler 3 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #2 OlumluAdam dedi: Anakart işlemci soketinde 4 tane bükülmüş pin var anakartı değiştirmem mi gerek yoksa tamir edilir mi? Genişletmek için tıkla... Sadece büküldüyse tamir edilebilir. 0.5 uçlu kalemle bükülen yerler düzeltilebilir. Artı 0 Eksi
OlumluAdam dedi: Anakart işlemci soketinde 4 tane bükülmüş pin var anakartı değiştirmem mi gerek yoksa tamir edilir mi? Genişletmek için tıkla... Sadece büküldüyse tamir edilebilir. 0.5 uçlu kalemle bükülen yerler düzeltilebilir.
laviens Decapat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 739 Çözümler 2 19 Ağustos 2022 #3 OlumluAdam dedi: Anakart işlemci soketinde 4 tane bükülmüş pin var anakartı değiştirmem mi gerek yoksa tamir edilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam acaba nasıl büktünüz çok merak ediyorum düzeltebilirsiniz çok dikkatli olmanız gerek hassas davranın 0.5 uçlu kalemin ucunu çıkartıp dikkatli bir şekilde demiriyle diğerlerine eş gelecek şekilde düzeltilebilir. Artı 0 Eksi
OlumluAdam dedi: Anakart işlemci soketinde 4 tane bükülmüş pin var anakartı değiştirmem mi gerek yoksa tamir edilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam acaba nasıl büktünüz çok merak ediyorum düzeltebilirsiniz çok dikkatli olmanız gerek hassas davranın 0.5 uçlu kalemin ucunu çıkartıp dikkatli bir şekilde demiriyle diğerlerine eş gelecek şekilde düzeltilebilir.
KS KS OlumluAdam Decapat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #4 uçlu kalemle 3 tanesini düzelttim ama 1 tanesi katlanmış Artı 0 Eksi
mehmet06can Hectopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 1.070 Makaleler 3 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #5 OlumluAdam dedi: uçlu kalemle 3 tanesini düzelttim ama 1 tanesi katlanmış Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Katlanmış derken? Artı 0 Eksi
OlumluAdam dedi: uçlu kalemle 3 tanesini düzelttim ama 1 tanesi katlanmış Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Katlanmış derken?
KS KS OlumluAdam Decapat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #6 mehmet06can dedi: Nasıl yani? Katlanmış derken? Genişletmek için tıkla... pardon ucuntaki sarı yuvarlak parça yok Artı 0 Eksi
mehmet06can dedi: Nasıl yani? Katlanmış derken? Genişletmek için tıkla... pardon ucuntaki sarı yuvarlak parça yok
mehmet06can Hectopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 1.070 Makaleler 3 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #7 OlumluAdam dedi: pardon ucuntaki sarı yuvarlak parça yok Genişletmek için tıkla... Orası çıkmış diye anladım. Eğer çıktıysa birinin lehimlemesi gerekir orayı. Bilgisayarcıya sormakta fayda var. Onu kendiniz düzeltmeniz çok zor. Artı 0 Eksi
OlumluAdam dedi: pardon ucuntaki sarı yuvarlak parça yok Genişletmek için tıkla... Orası çıkmış diye anladım. Eğer çıktıysa birinin lehimlemesi gerekir orayı. Bilgisayarcıya sormakta fayda var. Onu kendiniz düzeltmeniz çok zor.
KS KS OlumluAdam Decapat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #8 mehmet06can dedi: Orası çıkmış diye anladım. Eğer çıktıysa birinin lehimlemesi gerekir orayı. Bilgisayarcıya sormakta fayda var. Onu kendiniz düzeltmeniz çok zor. Genişletmek için tıkla... bilgisayar böyle çalışırmı Artı 0 Eksi
mehmet06can dedi: Orası çıkmış diye anladım. Eğer çıktıysa birinin lehimlemesi gerekir orayı. Bilgisayarcıya sormakta fayda var. Onu kendiniz düzeltmeniz çok zor. Genişletmek için tıkla... bilgisayar böyle çalışırmı
mehmet06can Hectopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 1.070 Makaleler 3 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #9 OlumluAdam dedi: bilgisayar böyle çalışırmı Genişletmek için tıkla... İşlemci yerine oturabiliyorsa çalışma ihtimali yüksektir. Eğer o pin kritik bir kısma bağlıysa sıkıntı olabilir. Artı 0 Eksi
OlumluAdam dedi: bilgisayar böyle çalışırmı Genişletmek için tıkla... İşlemci yerine oturabiliyorsa çalışma ihtimali yüksektir. Eğer o pin kritik bir kısma bağlıysa sıkıntı olabilir.
KS KS OlumluAdam Decapat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #10 mehmet06can dedi: İşlemci yerine oturabiliyorsa çalışma ihtimali yüksektir. Eğer o pin kritik bir kısma bağlıysa sıkıntı olabilir. Genişletmek için tıkla... yani %50 %50 Artı 0 Eksi
mehmet06can dedi: İşlemci yerine oturabiliyorsa çalışma ihtimali yüksektir. Eğer o pin kritik bir kısma bağlıysa sıkıntı olabilir. Genişletmek için tıkla... yani %50 %50