wewir45 Hectopat Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 48 19 Nisan 2014 #11 byrupi dedi: Afedersin. Profil fotoğrafın olmadığından ötürü başka bir arkadaş ile karıştırdım. Genişletmek için tıkla... Sorun yok. Silinen üye dedi: Bütçesi ne kadardı arkadaşın? Genişletmek için tıkla... Bütçem yoktu parça fiyatlarına göre hareket ettim.
byrupi dedi: Afedersin. Profil fotoğrafın olmadığından ötürü başka bir arkadaş ile karıştırdım. Genişletmek için tıkla... Sorun yok. Silinen üye dedi: Bütçesi ne kadardı arkadaşın? Genişletmek için tıkla... Bütçem yoktu parça fiyatlarına göre hareket ettim.
M Mertcan Başel Ziyaretçi 19 Nisan 2014 #13 Arkadaşlar parçalar alındığı için ''keşke şunu alsaydın'' ya da ''geri ver ve bunu al'' gibi şeyler söylemezsseniz sevinirim .
Arkadaşlar parçalar alındığı için ''keşke şunu alsaydın'' ya da ''geri ver ve bunu al'' gibi şeyler söylemezsseniz sevinirim .
wewir45 Hectopat Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 48 19 Nisan 2014 #14 Silinen üye dedi: Hayırlı olsun diyelim o zaman. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 19 Nisan 2014 #15 Aynı parçalar bende de var. Sadece psum kasa ile birlikte gelen psu. İşlemciden de anakarttan da stok fandan da memnunum.
Aynı parçalar bende de var. Sadece psum kasa ile birlikte gelen psu. İşlemciden de anakarttan da stok fandan da memnunum.
n.tuna Hectopat Katılım 15 Şubat 2014 Mesajlar 426 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Nisan 2014 #16 Akif dedi: Aynı parçalar bende de var. Sadece psum kasa ile birlikte gelen psu. İşlemciden de anakarttan da stok fandan da memnunum. Genişletmek için tıkla... Müsait olduğun zaman stock soğutucunun fotoğrafını paylaşır mısın? Yukarda var ama pek kesilmiyor.
Akif dedi: Aynı parçalar bende de var. Sadece psum kasa ile birlikte gelen psu. İşlemciden de anakarttan da stok fandan da memnunum. Genişletmek için tıkla... Müsait olduğun zaman stock soğutucunun fotoğrafını paylaşır mısın? Yukarda var ama pek kesilmiyor.
M Mertcan Başel Ziyaretçi 20 Nisan 2014 #17 n.tuna dedi: Müsait olduğun zaman stock soğutucunun fotoğrafını paylaşır mısın? Yukarda var ama pek kesilmiyor. Genişletmek için tıkla... Naıl tam kesilimiyor ? Fotoğraf gayet net. Arkadaşım güzel çekmiş. Bendi konuyu açınca bu foğrafı koydum.
n.tuna dedi: Müsait olduğun zaman stock soğutucunun fotoğrafını paylaşır mısın? Yukarda var ama pek kesilmiyor. Genişletmek için tıkla... Naıl tam kesilimiyor ? Fotoğraf gayet net. Arkadaşım güzel çekmiş. Bendi konuyu açınca bu foğrafı koydum.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 20 Nisan 2014 #18 n.tuna dedi: Müsait olduğun zaman stock soğutucunun fotoğrafını paylaşır mısın? Yukarda var ama pek kesilmiyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartına laf etmeyin param olunca onu da değiştireceğim. Emektar 9500GT.
n.tuna dedi: Müsait olduğun zaman stock soğutucunun fotoğrafını paylaşır mısın? Yukarda var ama pek kesilmiyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartına laf etmeyin param olunca onu da değiştireceğim. Emektar 9500GT.
F ferhat41 Hectopat Katılım 20 Haziran 2016 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2016 #19 Arkadaşlar yeni güç kaynağı alcam da, bu nasıl iyi mi? Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze Aktif PFC Güç Kaynağı Alacağım ekran kartı R9 380X'e göre.
Arkadaşlar yeni güç kaynağı alcam da, bu nasıl iyi mi? Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze Aktif PFC Güç Kaynağı Alacağım ekran kartı R9 380X'e göre.