wewir45
Hectopat
Sorun yok.Afedersin. Profil fotoğrafın olmadığından ötürü başka bir arkadaş ile karıştırdım.
Bütçem yoktu parça fiyatlarına göre hareket ettim.Bütçesi ne kadardı arkadaşın?![]()
Sorun yok.Afedersin. Profil fotoğrafın olmadığından ötürü başka bir arkadaş ile karıştırdım.
Bütçem yoktu parça fiyatlarına göre hareket ettim.Bütçesi ne kadardı arkadaşın?![]()
Teşekkürler.Hayırlı olsun diyelim o zaman.![]()
Müsait olduğun zaman stock soğutucunun fotoğrafını paylaşır mısın? Yukarda var ama pek kesilmiyor.Aynı parçalar bende de var. Sadece psum kasa ile birlikte gelen psu. İşlemciden de anakarttan da stok fandan da memnunum.
Naıl tam kesilimiyor ? Fotoğraf gayet net. Arkadaşım güzel çekmiş. Bendi konuyu açınca bu foğrafı koydum.Müsait olduğun zaman stock soğutucunun fotoğrafını paylaşır mısın? Yukarda var ama pek kesilmiyor.
Ekran kartına laf etmeyin param olunca onu da değiştireceğim.Müsait olduğun zaman stock soğutucunun fotoğrafını paylaşır mısın? Yukarda var ama pek kesilmiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.