Anakart işlemciyi tanımadı

Raxlayt

Hectopat
Daha fazla  
Anakart işlemciyi tanımadı ekrana görüntü gelmiyor. BIOS flashback tuşu var anakartta ama tuşa 30 dk dır yanıyor dönmedi. Yardım eder misiniz?

Flaha RAR olarak değil normal klasör olarak atacaksınız ve BIOS flahback için özel olan USB portunu kullanacaksınız sonra BIOS flahback butonuna basıcaksınız.
zaten öyle yaptım rardaki cap dosyasını aldım usb yazan yere attım burda herşey tamam tek sorun bios flashback tuşu 1 saat boyunca hiç sönmedi

zaten öyle yaptım rardaki cap dosyasını aldım usb yazan yere attım burda herşey tamam tek sorun bios flashback tuşu 1 saat boyunca hiç sönmedi
Konuyu hortlatıyorum cap dosyasını yeniden adlandırmanız lazımdı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

USB Fat 32 ve mbr stlinde olmalı.

Konu sahibi sorunu çözdüysen nasıl çözdüğünü konuya yaz aynı sorunu yaşayan arkadaşlar faydalansın.
Konu sahibi ben değilim ama Aynı sorunu bizzat farklı bir anakart olan gigabyte a520 mh anakartımda yaşadık.
Usb yi rufus ile fat 32 ve mbr olarak formatladık ve dosyayı GIGABYTE.bin olarak adlandırdık.
ve sorunu çözdük.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Asus anakartlar için bir önceki yanıtta çözümü var.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı