Anakart kutusundan neler çıkar?

Herolog

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar

Gigabyte B660M DS3H 5333MHz (OC) DDR4 soket 1700 M.2 HDMI DP D-Sub mATX anakart​

Bu anakartı Vatan Bilgisayar'dan aldım kutu içeriğinden anakart, anakart aynası, 2 adet SATA kablo, 2 adet küçük vida ve 2 tanede kullanım kılavuzu gibi bir şeyler çıktı.
Acaba başka bir şeyler çıkması gerekiyor muydu? Lazım değil ama mesela CD çıkması gerekiyor muydu? Cevaplarınızı bekliyorum.

CD çıkması gerekiyor.
Artık CD çıkmıyor her anakarttan bence. Zaten sürücülerin çoğu Windows tarafından yükleniyor, kalanını da internetten tamamlıyorsunuz. Artık hangi PC'de CD okuyucu var ki zaten?

Çıkan şeyler normal. Bunlar çıkıyor anakartlardan. Anakart vidaları da kasadan çıkıyor normalde. M.2 yuvaları vidalıysa onların vidaları çıkar vs.

Teşekkürler arkadaşlar yardım için CD zaten önemli değil ama mesele kutuyu acaba benden önce başkası açtı mı keşke bu anakart kutularının dışının daha önce açıldığı belli olacak bir ambalaj yapsalar.

Teşekkürler arkadaşlar yardım için CD zaten önemli değil ama mesele kutuyu acaba benden önce başkası açtı mı keşke bu anakart kutularının dışının daha önce açıldığı belli olacak bir ambalaj yapsalar.
Kullanım kılavuzunda içeriği tam olarak yazar büyük ihtimalle. Daha önce açılıp açılmadığını da statik poşetinin durumundan, anakartın vida yuvalarının çevresinin bozulup bozulmadığından vs anlarsınız az çok.

Statik poşet ya yırtılıp açılacak ya da bantla kapatılmış şekilde gelir. Yırtmalı da zaten anlarsınız da bantla kapatılanı da hiç bozmadan açmak ve geri kapatmak zor. Boşa endişelenmeyin derim.

Kullanım kılavuzunda içeriği tam olarak yazar büyük ihtimalle. Daha önce açılıp açılmadığını da statik poşetinin durumundan, anakartın vida yuvalarının çevresinin bozulup bozulmadığından vs anlarsınız az çok.

Statik poşet ya yırtılıp açılacak ya da bantla kapatılmış şekilde gelir. Yırtmalı da zaten anlarsınız da bantla kapatılanı da hiç bozmadan açmak ve geri kapatmak zor. Boşa endişelenmeyin derim.

Çok teşekkürler. O zaman sadece test etmesi kaldı AliExpress'ten RAM sipariş ettim o da gelince toplayacağım sistemi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı