Anakart mı alınmalı RAM mi?

Tolga.0

Hectopat
Merhaba, 500 TL topladım. 500 TL'ye gayet güzel yararlı anakart buldum. Sistemimi yenilemek FPS sorunlarını düzeltmek istiyorum. Şu anki anakartım DDR3 eski model anakart. Ama şimdi yeni anakart mı almalıyım yoksa DDR3 RAM mi almalıyım? Ne yapmalıyım sizce? Kaldım böyle.

Ekran kartı: RX 560
İşlemci: AMD FX 8300
Anakart: M5A78L-M LX3 DDR3
RAM: 8 GB RAM DDR3
PSU: Everese EPS-550SM

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ikinci eller 500-600 TL sıfırlar 900-1000 tl ikinci el mi alsam
psu önerirmisiniz?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-02-14 174129.png
    285,9 KB · Görüntüleme: 50
Aa ama bir dakika. Sisteminizde 1 RAM mi 2 RAM mi var? Boş slot var mı? CPU Z de Dual yazıyor.

Aa ama bir dakika. Sisteminizde 1 RAM mi 2 RAM mi var? Boş slot var mı? CPU Z de Dual yazıyor.

attığım fotodan anlayabiliyormusunuz boş slot olduğunu
ee ne diyorsunuz?
@berat3636

attığım fotodan anlayabiliyormusunuz boş slot olduğunu

ee ne diyorsunuz?
@berat3636
cevap yazarmısınız almalımıyım almamalımıyım @Sir Benjamin @berat3636

Son düzenleme:

Söylediklerimin yine arkasındayım.

Var, takabilirsin. Alıntıladığım mesajımda aynı RAM'den nasıl alabilirsin söylemişim zaten.

slotta yer varmıki ben anlamadım foto attım ordan bakabilirsiniz 8 gb ram alıcam
Anakart değiştirirsen işlemcine uygun alman lazım ya da işlemcini değiştirmen gerek. Paran olunca hepsini değiştirirsin şuan lık 1 adet 8gb daha al idare et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…