Anakart modelim belli olmuyor. GPU Z her yere baktim yoktu en sonunda kasayi ayip B450 m microputer oldugunu gordum. Nereye baksam driverini bulamiyorum, yardimci olur musunuz?
AIDA64, sisteminizdeki tüm bileşenler hakkında bilgi sunar ve test etmenize olanak tanır. En detaylı donanım izleme yazılımlarından biridir. Farklı ihtiyaçlarınızı karşılayacak 4 ayrı sürümden oluşuyor. AIDA64 Extreme AIDA64 Engineer AIDA64...
ordan baktıgım zamanda bişi çıkmıyor biosumu güncellemek istiyorum ama linki bulamıyorum bi turlu b450 version 1.34 yazıyo biosta american megatrends 5.17 version
ordan baktıgım zamanda bişi çıkmıyor biosumu güncellemek istiyorum ama linki bulamıyorum bi turlu b450 version 1.34 yazıyo biosta american megatrends 5.17 version
Oradan baktıgım zamanda bir şey çıkmıyor BIOS'umu güncellemek istiyorum ama linki bulamıyorum bir turlu B450 version 1.34 yazıyor BIOS'ta American Megatrends 5.17 version
Reis bu driver değil yalnız demek istediğimi anlayamamışsın bois Update için istiyorum buradak ekran kartının desteklediği Ryzen Master ve ekran kartı uygulaması var.