Anakart modeli ekranında takılı kalıyor

IPARGALI

Centipat
Arkadaşlar Bit pazarından bir HDD aldım 500 GB bozuk olması normal zaten 15 liraya aldım. Önemli değil de yapabilirsek güzel olur en azından 500 GB şimdi sorun HDD takınca anakartın logosu geliyor. Lakin devamı gelmiyor orada takılı kalıyor. Dediğim gibi çözümü varsa güzel olur. 500 GB depolamam olur zaten GTA V falan indirmiştim. Lazım depolama olmasada fazla sorun değil. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni aldığın HDD'yi başka bir sata kablosu ile anakartına tak. Sistemi normal de kullandığın HDD ile aç ve bilgisayarıma girip yeni HDD görüyor mu bakalım. Sistem yeni HDD'yi görürse önce biçimlendir. Daha sonra Hard Disk Sentilal programı ile performans ve sağlık yüzdelerini kontrol et. Bir sıkıntı yok ise yedek depolama olarak kullanabilirsin.

Yeni aldığın HDD'yi başka bir SATA kablosu ile anakartına tak. Sistemi normal de kullandığın HDD ile aç ve bilgisayarıma girip yeni HDD görüyor mu bakalım. Sistem yeni HDD'yi görürse önce biçimlendir. Daha sonra hard disk sentilal programı ile performans ve sağlık yüzdelerini kontrol et. Bir sıkıntı yok ise yedek depolama olarak kullanabilirsin.

Öncelikle mesajınıza geç cevap verdiğim için özür dilerim ceza yemiştim bu konuda yanlış bir kelime kullanmışım farkında olmadan neyse sizin söylediğiniz şeyi denedim elbette lakin yine aynı yerde takılı kalıyor anakart markasının olduğu yerde ama harddiskin içindeki şey dönüyor ses geliyor hissediyorum hem de.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı