Çözüldü Anakart Modeli Nasıl Öğrenilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Polodaki_adam

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 1 ay önce kardeşimin Cashper (Casper) kasasındaki anakart yanmıştı. Uygun fiyata bir anakart arıyoruz, anakart için hangi bilgileri vermem gerekiyor tam olarak bilmiyorum. Siz bana yazarsanız ben direkt cevaplarım. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci bilgisini verin yeter. Ayrıca CPU - Z yeterli.

Bilgisayar şu an hiç açılmıyor anakart yandığı için.

O halde anakartın üzerindeki yazıları görebileceğimiz şekilde fotoğraf yüklemeniz gerek. PK5SL gibi, MS-7501 gibi şeyler yazabilir. Birden fazla fotoğraf yükleyin.
Gecikme için özür dilerim umarım fotoğrafları doğru çekmişimdir.

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    323,8 KB · Görüntüleme: 125
  • 2.jpg
    370 KB · Görüntüleme: 118
  • 3.jpg
    110,9 KB · Görüntüleme: 140
  • 4.jpg
    96,9 KB · Görüntüleme: 210
  • 5.jpg
    314,7 KB · Görüntüleme: 123
Ne yazık ki hiçbirinde hangi model olduğu yazmıyor. Model isminin bir yerde yazması gerek. Başka çekmediğiniz yazı varsa onları çekip gönderin. Bir de genel olarak anakartın tam fotoğrafını gönderebilirsiniz, o şekilde de bulabiliriz belki.

Düzenleme: Sanki 3 numaralı fotoğrafta kırmızı kabloların altında kalan kısım olabilir gibi. X harfine benzer bir şey gördüm, belki orası olabilir.

İşlemci bilgisini verin ona göre anakart önerelim bu anakartın ne olduğu şu an belli değil, çok da önemli değil aynısını almak zorunda değilsiniz.

Casper demişsiniz, işlemcinin ne olduğunu bilmiyorsanız bari Casper hangi model onu söyleyin bakalım neymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…