Gigabyte anakart olduğu açık ancak raporda da farklı birşey gözükmüyor. O yüzden Kasayı açıp anakart üzerinde H110 yazan ne yazı varsa resmini çekip paylaşın. Seri numarasına benzer olanlar da olur.
Hocam çok kolay.Sayın @Murat5038 aida64 sonucunu akşam göndermeye çalışacağım. Teşekkürler.
sayın @Murat5038 işte aidia64 sonuclarıEki Görüntüle 234722
Şimdiden teşekkürler.
Gigabyte anakart olduğu açık ancak raporda da farklı birşey gözükmüyor. O yüzden Kasayı açıp anakart üzerinde H110 yazan ne yazı varsa resmini çekip paylaşın. Seri numarasına benzer olanlar da olur.
Hocam çok kolay.
Motherboard-Z diye bir uygulama vardı. İşinize yarar.
SM-T230 cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.
Hayır yok, o anakart modeli değil chipset modleini belirtir sadece. Hangi yapımcının olduğunu yazdım dediğim şekilde bakman gerekli yada seri numarasını yazın kasa üzerindeki etiketlerden.Bu arada Intel sunrise point h110 skylake-s olma ihtimali var mı?
H81 değil, Casper kasa modelini de biliyorum ancak seri numarasından kaç kere bahsettim. Onu paylaşmıyorsunuz. Kasayı açıp anakart resimlerini paylaşın içindeki yazılar gözükecek şekilde.bilgisayarın modeli casper Nirvana d100. Casperın sitesinde intel h81 Express chipset olduğu yazıyor.
H81 değil, Casper kasa modelini de biliyorum ancak seri numarasından kaç kere bahsettim. Onu paylaşmıyorsunuz. Kasayı açıp anakart resimlerini paylaşın içindeki yazılar gözükecek şekilde.
Var ancak onu da yapmıyorsunuz ki seri numarası kasanın içinde değil üstünde yanlarında olur ama onları da vermiyorsunuz. Resim çek diyoruz bir yerlerinden o da yok.Önerebileceğiniz başka bir yöntem yok mu? Kasayı açmadan.
Üretici kaynaklı ne gibi sorun çıkmasını bekliyorsunuz? Anakart modeli yazmıyor dediğinden bahsediyorsan bu bir hata değil üretici bilerek anakart modelini gizliyor üzerinde işlem yapılmasın diye. Gizliyorsa yapmanız gereken arayıp sormaktır vermiyorsa o zaman tüketici hakem heyetine gidersiniz aldığım ürünün bilgilerini bizle paylaşılmıyor, ürünümden düzgün şekilde yararlanamıyorum diye.üretici kaynaklı bir hata çıkarsa diye bekliyorum yani garantiyi bozmak istemiyorum.
Var ancak onu da yapmıyorsunuz ki seri numarası kasanın içinde değil üstünde yanlarında olur ama onları da vermiyorsunuz. Resim çek diyoruz bir yerlerinden o da yok.
Üretici kaynaklı ne gibi sorun çıkmasını bekliyorsunuz? Anakart modeli yazmıyor dediğinden bahsediyorsan bu bir hata değil üretici bilerek anakart modelini gizliyor üzerinde işlem yapılmasın diye. Gizliyorsa yapmanız gereken arayıp sormaktır vermiyorsa o zaman tüketici hakem heyetine gidersiniz aldığım ürünün bilgilerini bizle paylaşılmıyor, ürünümden düzgün şekilde yararlanamıyorum diye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.