Anakart Modelinin To be filled by O.E.M Yazması

EmreHelvacı34

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle hepinize merhaba, forumunuza bugün kaydoldum ve kendimce önemli bir durum hakkında yardımınıza ihtiyacım var.

1: CPU-z - Everest gibi programlarda anakart modelim gizli tutuluyor, hiçbir şekilde anakart modelimi göremiyorum. CPU-z programında model kısmında To be filled by O.E.M, everest programında bilinmiyor yazıyor. (CPU-z programında model kısmının altında v1.3 chipset: intel havendale/clarkdale host bridge rev: 18 Southbridge : intel hm55 rev:06 yazıyor.) kasa şuan garantide ve cd okuyucumun bozuk olması nedeniyle kasamı açıp ordan bakamıyorum.

2: Kasayı açmadan PCI-express'imin kaç x(1x8x16x) olduğunu nerden anlarım? PCI-express'imin 2.0 olduğunu biliyorum. Bunu sormamın sebebi şuan da ekran kartım çöp sınıfında intel'in HD graphics entegre ekran kartı internetten ekran kartı almak istiyorum fakat PCI-Express slotumun kaç x olduğunu bilmiyorum. Konunun benim için önemini umarım anlatabilmişimdir. Şimdiden teşekkür ederim.

Sanırım yardımcı olabilecek kimse yok.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı